И макар много барове и ресторанти да претендират, че имат перфектното обслужване, това не е така. Всъщност много от заведенията прилагат мръсни трикове от мързел, пестене или дори лични мотиви.
Ето и какво може да очаквате:
1. Хлябът в панерката и маслото в чинията често са недокоснати остатъци от други клиенти преди вас.
2. Сервитьори и готвачи често се заемат с храната ви след излизане от тоалетната, без да са си измили ръцете!
3. Маслинките в коктейлите може да са много стари.
4. Готвачите често оставят най-малко вкусната част от месото за клиенти, които искат пържолата си „добре препечена“.
5. Морските дарове и риби съвсем не са толкова пресни, колкото си мислите, а най-често размразени.
6. А безкофеиновото кафе след вечеря, може да се окаже кофеиново.
Останалата част от статията може да прочетете в Tialoto.bg
Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase.