IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Рецептата Dnes: Сьомга с медeно-соев сос


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

5
Анонимен
преди 8 години
Харесвам 2 Не харесвам 1
До DesiСьомга в язовирите ?!Пийте хапчетата редовно !
отговор Сигнализирай
4
Desi
преди 8 години
Харесвам 2 Не харесвам 0
До смешници разниТака, г-не/г-жо, информацията за оцветяването с таблетка може и сам/а да я проверите. Общодостъпна е. Червеният цвят на дивата сьомга се дължи на крила- ракообразно, с който се храни с моретата. И тъй като липсва в язовирите, се оцветява допълнително. Проверете си, преди да се правите на умен/а!
отговор Сигнализирай
3
смешници разни
преди 8 години
Харесвам 4 Не харесвам 2
Да бе, "много е мазна" и е "изкуствено оцветена" при това с хапче!!! Май някой още не си е взел хапчето!! Сега ми кажи, че каракудата е къде по-вкусна и полезна и уловена в нашенски язовир изобщо няма живак и отрови в нея!! Аре, бегай оттука!!
отговор Сигнализирай
2
Деси
преди 8 години
Харесвам 5 Не харесвам 1
Баба все сьомга е яла. Тая мода скоро ще залезе на запад, иначе у нас гуем деликатес. Нищо, че внасяната у нас е от развъдници и месото й е изкуствено оцветено с хапченце преди да бъде уловена. А дивата страда от прекомерен улов, а и като мазна риба, е пълна с живак и други тежки метали, с които е отровен Световния океан. Отделно имаме прекрасни български рибни рецепти. Навсякъде по света кухнята се унифицира - бургер, картофки и сьомга.
отговор Сигнализирай
1
дссд
преди 8 години
Харесвам 3 Не харесвам 7
това е пак тъпата азиатска мания - сладко + солено. тези японци и китайци имат много скапана кухня и неслучайно са с такава слаба и крехка костна система. нямат млечни ястия в менюто си и повече ядат пържени и задушени ***
отговор Сигнализирай
Новини