1 пакет точени кори
4-5 големи пресни печурки
3 стръка пресен лук
2 скилидки чесън
2 домата
шепа маслини без костилка
пресни подправки-магданоз, босилек, риган, мащерка и розмарин
сол
олио
настърган пармезан (по желание)
В малко олио задушаваме нарязаните на дребно чесън, лук и гъби.След като омекнат добавяме нарязаните на ситно обелени домати, подправяме със сол. Като изври течността от доматите добавяме нарязаните маслини и готвим още 3-4 минути. След като свалим от огъня добавяме и пресните подправки.
Оставяме плънката да изстине. Одринските кори са кръгли, нарязваме ги на 4 триъгълника всяка. В широката част слагаме 2 лъжици от плънката, прибираме краищата и навиваме на стегнато руло, всяко потапяме за секунда в купа с вода и редим в тава постлана с хартия за печене.
Поръсваме с няколко капки олио и щипка настърган пармезан и печем в загрята на 200 градуса фурна до зачервяване.