IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Snimka Posoka Boec
BGONAIR Live

Как прасковите да бъдат винаги вкусни?


Обратно в новината

Коментари Коментари

6
Когато са изкъпани
преди 2 години
Харесвам 0 Не харесвам 0
и старателно подсушени с език, преди да се направи прасковен мармалад...
отговор Сигнализирай
5
Вкусни и полезни
преди 2 години
Харесвам 1 Не харесвам 0
На ракия, същото важи и за сливите.
отговор Сигнализирай
4
anonimen
преди 2 години
Харесвам 1 Не харесвам 1
abe nai obicham praskovki ot mlado dravce lekomahesti yam gi bez da gi mieem
отговор Сигнализирай
3
anonimen
преди 2 години
Харесвам 1 Не харесвам 0
ah tiya praskovki aa nema da e losoda gi naredim vav rediva i da gi razmrazyavameednna po enna wai celucici blagodarim za saveta
отговор Сигнализирай
2
Съвет
преди 2 години
Харесвам 5 Не харесвам 5
Опипвате с пръсти зърната от предната част на прасковите. Ако са твърди и изпъкнали, значи са готови. Ако не са, масажирате ги леко. Може с другата ръка да подпомагате процеса, като масажирате кухината на 80см под прасковите, до овлажняване. Още повече ще ускорите процеса, ако включите и езика в действие. Ако нищо не помага, теглете една и потърсете друга двойка праскови.
отговор Сигнализирай
1
абе
преди 2 години
Харесвам 6 Не харесвам 2
мен ме интересува сливата как да е винаги вкусна , ако ме разбирате .
отговор Сигнализирай