IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Snimka Posoka Boec
BGONAIR Live

Как да използвате различните видове мазнини за готвене?


Обратно в новината

Коментари Коментари

3
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 1 Не харесвам 0
Рапичното олио, Михаела, е обработено с хексан, силен химически агент, с който сепречиства. Освен това се използва генномодифицирана рапица, която има по-високо мастно съдържание. Фъстъченото масло, Михаела, има прекалено много Омега-6 мастни киселини, има доста други мастни киселини, които са вредни е силно обработено, защото се добива при много висока температура, т.е. силно обработено. Добре е да напишеш не само за добрите страни, но и за отрицателните. Не всичко е само до точката на кипене.
отговор Сигнализирай
2
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 5 Не харесвам 0
Аз така да попитам... Ако готвим със свинска мас не е ли малко селско и прoсташко?
отговор Сигнализирай
1
Как пропуснахте
преди 1 година
Харесвам 4 Не харесвам 0
тюленова и от северни елени мас,идеални за пържене на месо от щраус,кенгуру и австралийски соленоводен крокодил?
отговор Сигнализирай
Новини