Продукти:
200 г крема сирене за мазане
1 и ½ с.л. каперси – нарязани
2 супени лъжици пресен копър – наситнен
настъргана лимонова кора на вкус
2 ч.л. пресен лимонов сок
4 броя готови тортили
400 г пушено филе от сьомга
няколко стръка свеж кресон
Проготвяне:
В купа комбинирайте крема сиренето, каперсите, копъра, кората и сока от лимона. Всичко се разбърква много добре и се коригира според вкуса ви. Вземете една тортиля и я намажете със сместа. Поставете от рибата, сложете кресона и навийте на стегнато руло. Същото направете и с останалите съставки. Сложете рулата в кутия и съхранявайте в хладилник за около час, за да стегне. След това нарежете на парчета с размер около 2,5 см, подредете в чиния и сервирайте.
Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase.