IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Snimka Posoka Boec
BGONAIR Live

Меласа – успешният заместител на захарта


Обратно в новината

Коментари Коментари

9
Ами....
преди 1 година
Харесвам 3 Не харесвам 1
Захарта е за богатите ----БЕДНИТЕ МОГАТ И МЕЛАСА ДА ЯДАТ! /като кравите/..СВИКВАЙТЕ!!!
отговор Сигнализирай
8
То и Настрадин..
преди 1 година
Харесвам 2 Не харесвам 0
....ХОДЖАТА----ТЪКМО ОТУЧИЛ МАГАРЕТО СИ ДА ЯДЕ....ТО, ВЗЕЛО ЧЕ УМРЯЛО...ХАХАХАААА
отговор Сигнализирай
7
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 8 Не харесвам 1
Пълни глупости. Нерафинирана захар. Точно толкова опасна, както и рафинираната. Не знам каква е тази мания да се вярва, че щом един продукт е от растителен произход, то той е полезен. Или поне не е вреден.
отговор Сигнализирай
6
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 14 Не харесвам 2
Не е никакъв успешен заместител на захарта, ами си е пак захар, само че по-малко рафинирана. Захарта във всякаква форма е причината за модерните болести - затлъстял черен дроб и цироза, диабет, деменция, инфаркти и инсулти, високо кръвно налягане - като цяло наречени метаболичен синдром. Та, захарта е в основата на тях, както и всички рафинирани въглехидрати. Този сироп не е нищо по-различно, не се заблуждавайте.
отговор Сигнализирай
5
Британски учЕн
преди 1 година
Харесвам 9 Не харесвам 0
Яжте Аспартам. Синтетичен заместител на захарта, използва се масово в безалкохолните напитки, диетичната кока кола и пепси. Доказано канцерогенен а в миналото се е използвал като утрова за плъхове.
отговор Сигнализирай
4
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 8 Не харесвам 2
Не съм виждал нито меласа нито маджун у Кауфланд :)))
отговор Сигнализирай
3
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 12 Не харесвам 1
Знам само, че нашите вафли "Боровец" бяха вкусни докато се използваше захар при приготвянето им. Откакто заместиха захарта със сироп от царевица, тези вафли станаха отвратителни на вкус.
отговор Сигнализирай
2
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 14 Не харесвам 4
МЕЛАСАТА НЕ Е ЗАМЕСТИТЕЛ НА ЗАХАРТА. МЕЛАСАТА Е ЗАХАР ОТ ЗАХАРНА ТРЪСТИКА. В БЪЛГАРИЯ СЕ ПРОИЗВЕЖДА ЗАХАР ОТ ЗАХАРНО ЦВЕКЛО, ЗАЩОТО БЪЛГАРИЯ НЕ Е ТРОПИЧЕСКА СТРАНА И НЕ РАСТЕ ЗАХАРНА ТРЪСТИКА. ТОЧКА-
отговор Сигнализирай
1
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 3 Не харесвам 8
В България се произвежда захар /доколкото не са затрили производителит / само от меласа . Сиреч от трепостепенни остатъци .Нали сме в периферията ?
отговор Сигнализирай
Новини