Продукти:
- 5 големи яйца, разбити
- 1/3 чаша масло, разтопено
- ¼ чаша захар
- ½ чаша прясно мляко
- ¼ чаша царевично нишесте
- 200 г царевица от консерва, отцедена
- 200 г кремообразна царевица, отцедена
Приготвяне:
- Загрейте фурната на 200 градуса. Намажете форма за печене с мазнина.
- Разбийте яйцата в голяма купа.
- Добавете млякото, маслото, захарта и нишестето. Разбърквайте, докато се смесят добре.
- Добавете двата вида царевица и разбърквайте, докато се получи хомогенна смес с леко едри частици.
- Прехвърлете сместа в подготвената тава.
- Печете за 1 час в загрята фурна или до златисто.
Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase.