IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Snimka Posoka Boec
BGONAIR Live

Протеин на прах - как да го изберете


Обратно в новината

Коментари Коментари

10
Перниканец
преди 9 месеца
Харесвам 2 Не харесвам 0
до тея под мен: А в кое няма химия - месото ? кашкавала ? хляба ? пакетираните храни ? или си мислите, че плодове и зеленчуци са ОК. Мечтайте си.
отговор Сигнализирай
9
Анонимен
преди 9 месеца
Харесвам 7 Не харесвам 2
За тези химии няма смисъл да се дава и лев даже.
отговор Сигнализирай
8
AAA
преди 9 месеца
Харесвам 6 Не харесвам 1
Не им яжте химикалите.
отговор Сигнализирай
7
наДарена АйдеУлево
преди 9 месеца
Харесвам 4 Не харесвам 1
Я напишете и съставките на протеина,ако не ви е много неполиткоретно нек'си...
отговор Сигнализирай
6
Муахаха
преди 9 месеца
Харесвам 6 Не харесвам 0
по-добре Яжте по Кило Печено Свинско Месо на Ден, като Мене!
отговор Сигнализирай
5
за момите с мерак
преди 9 месеца
Харесвам 8 Не харесвам 2
и каки скучаещи - протеинови добавки от щедри зрели господа за сияйна кожа и ведро настроение че времето лети, а спомените остават
отговор Сигнализирай
4
Малко физиология
преди 9 месеца
Харесвам 3 Не харесвам 2
Трябва да имат същото разглеждане като бялата захар. Най-добре да се забранят.
отговор Сигнализирай
3
Малко физиология
преди 9 месеца
Харесвам 5 Не харесвам 2
В ябълката има захар. Ако в ядем, в кръвта ни попада захарта след като се разгради клетъчната мембрана. Бавно, за около час захарта минава в кръвта и няма проблеми. Активира се малко инсулин даже и да не се движим. Около петнайсетина грама за ябълка. Ако обаче изядем Та и белтъците, които не са опаковани естествено в липид грама няма захар, нещо, което не съществува в природата, а си е химически продукти, тази захар минава за минути в кръвта и все едно че някой удря панкреаса да дава инсулин.
отговор Сигнализирай
2
Малко физиология
преди 9 месеца
Харесвам 2 Не харесвам 3
Белтъците винаги са прикрепени към мембрани или захариди. В естествената ни храна, месо, млеко, семена винаги са опаковани. Като се приемат, се отделят от тези опаковки и се разлагат за над 1-2 часа в тънкото черво. Може да усвоим около 20-30 гр белтък за едно ядене, около 4г на час.Белтъците на прах са чиста рафинирана химия. При това в кратка верига аминокиселини. Направени да се усвоят за минути. Получава се метаболитен шок.А молекулярния аргинин например произвежда азотна киселина в стомаха
отговор Сигнализирай
1
Анонимен
преди 9 месеца
Харесвам 0 Не харесвам 0
Новини