IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Snimka Posoka Boec
BGONAIR Live

Изискано меню на Нова година - какво да предпочетем?

Трите хотела на фирма "НИКМИ" в София ви представят три неустоими предложения

Снимка: архив

Снимка: архив

За посрещането на Новата 2014 година трите хотела на фирма „НИКМИ“ в София ви представят три различни неустоими предложения.

В 5-звездния Гранд Хотел София ще посрещнете Новата година заедно с двама от най-популярните български музиканти - Кирил Маричков и Дони в ресторант „Shades of red“ и с талантливата Краси Иванова – финалист в „Гласът на България” в ресторант „Триадица“.

Главният готвач Жоро Иванов, ще приготви гурме меню, с което екипът на Гранд Хотел София спечели съответно първо и второ място в категорията „Кулинарен отбор” на състезанията за Националната купа на България през 2013 и 2012 г.

Сред акцентите в менюто на „Shades of red“ са: ароматен фарс от скариди, омар и черен хайвер от севруга, медальони от телешко млечно бонфиле и аржентинско бонфиле с пресен трюфел, фин шоколадов мус и млечен сладолед с мед и ориенталски подправки за десерт. 

В ресторант „Триадица“ имате възможност да дегустирате тартар от риба тон с авокадо, филе от треска, кралска скарида с червен хайвер, патешко филе с пюре от гъби, сервирано с желе от маракуя и крокети, композиция от шоколадов ганаш и течен шоколадов бонбон с корали и бадемова дантела за десерт. 

Към менютата сомелиерът на Гранд Хотел София е предложил специално подбрани вина. Като допълнение през цялата вечер на ваше разположение е отворен бар с разнообразни  напитки. Цените на кувертите до 10 декември са: 285 лв за ресторант „Shades of Red“ и 185 лв за ресторант „Триадица“.

Ако искате да се насладите на светлините на града от високо, изберете новия панорамен  ресторант „Zest” в  Суит Хотел София в Студентски град, срещу новата игрална зала Joy station. Кулинарният екип е подготвил за вас празничен бюфет с богат салатен бар, предястия, основни ястия, десерти и отворен бар с напитки, а за настроението ви ще се грижи атрактивната Миленита. Цената на куверта до 10 декември е 165 лв.

В ресторант „106“ на Сентръл Парк Хотел София до НДК ще посрещнете новата година с DJ парти с любими песни  и 4-степенно празнично меню.  Основното ястие е по избор между печена пуйка със сос „Грейви“ и пюре от кестени, свинско бонфиле с прошуто или печено млечно телешко с крехки аспержи. Специален пакет напитки и новогодишна баница с късмети допълват вкусното меню. Цената на куверт до 10 декември е 106 лева.

За децата навсякъде са предвидени забавления в детски кът, като до 6 години кувертът не се заплаща.
Вижте повече и на: http://www.suitehotelsofia.bg/bg/nachalo/nachalo.htm.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase.
Водещи
Последни новини
Четени
Най-четени за седмицата