IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Бъркани, "на очи" - как да приготвим идеалните яйца?


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

9
Анонимен
преди 7 години
Харесвам 3 Не харесвам 0
Ути: Най-важно е да лееекинко да ръснете малко фипронилче.
отговор Сигнализирай
8
ПорЦелан
преди 7 години
Харесвам 5 Не харесвам 0
Сгорещяваме тиган с мазнина. Пускаме си яйцата вътре. Очите сами падат. Това е!
отговор Сигнализирай
7
Анонимен
преди 7 години
Харесвам 3 Не харесвам 0
Гошу, ти си на жриците, какво по-хубаво.
отговор Сигнализирай
6
Гошу
преди 7 години
Харесвам 19 Не харесвам 1
Абсолютно нищо ново не прочетох в статията. Значи ставам за шеф на яйцата в някой ресторант :)))
отговор Сигнализирай
5
Анонимен
преди 7 години
Харесвам 23 Не харесвам 2
Идеалните са по панагюрски!Британците имат ли кухня или всичко са научили от франсетата?
отговор Сигнализирай
4
Анонимен
преди 7 години
Харесвам 23 Не харесвам 1
По панагюрски, приготвени от люта панагюрска мома
отговор Сигнализирай
3
Анонимен
преди 7 години
Харесвам 19 Не харесвам 4
Не съм готвач ама така написани нещата веднага предизвикват в мен няколко въпроса. Някой дава ли си сметка, че хранителните навици на англичаните нямат много общо с тези по нашите ширини? Оставянето на сурови или леко сурови яйца не Ви ли заплашва от прихващане на някои болести? И за накрая ако сложите яйца в завряла вода и ги варите 7 минути резултатът, който ще получите е посинели яйца(но пък твърдо сварени)
отговор Сигнализирай
2
МaйМyнaтa
преди 7 години
Харесвам 20 Не харесвам 1
Все съвети които ги знаеме, яйчарите.Дайте нещо ново бе, шефове!
отговор Сигнализирай
1
Анонимен
преди 7 години
Харесвам 41 Не харесвам 1
Едно време викаха "шеф" на началниците, а сега на готвачите.
отговор Сигнализирай
Новини