Продукти:
4 филийки хляб, може да ползвате и панетоне
2 яйца
4 с.л. прясно мляко
1 ч.л. захар
масло
200 г маскарпоне
Приготвяне:
Разбийте в купа яйцата, млякото и захарта. В добре загрят тиган разтопете малка бучка масло. Потопете хубаво всяка филийка в яйчената смес. Изпържете филийките до златисто. Сложете ги в чиния. Добавете им маскарпоне, към което предварително може да добавите малко пудра захар и ванилия или да не го овкусявате. Сложете малко от маскарпонето, мед или сладко, а може да ги сервирате с маскарпоне и течен шоколад, пресни плодове. Да ви е сладко!
Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase.