IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Snimka Posoka Boec
BGONAIR Live

Рецептата Dnes: Празнична печена пуйка с розмарин


Обратно в новината

Коментари Коментари

3
Анонимен
преди 4 години
Харесвам 3 Не харесвам 1
2-3 часа е малко. Има и друго нещо - ако пуйката е от фризер, се вади доста преди това, доколкото си спомням поне два дни по-рано и се слага в хладилника.
отговор Сигнализирай
2
До Я па я..!
преди 4 години
Харесвам 3 Не харесвам 1
Между 2 и 3 часа означава по средата- 2:30 :))А сега сериозно. Ако е под 3 кила се пече под 3 часа, и ако е над 3 кила - над 3 часа. Ако има плънка малко повече.
отговор Сигнализирай
1
Пекинска патица
преди 4 години
Харесвам 9 Не харесвам 1
А за пълнена мисирка няма ли рецепта?
отговор Сигнализирай
Новини