В момента в ресторанта се предлагат какви ли не ястия с гъсеници. Като се започне от салати с гъсеници и се мине през коктейли с гъсеници, та чак до сладолед с гъсеници.
В началото собствениците решили да разнообразят менюто, но поради големия интерес към гъсениците те увеличили броя на предлаганите ястия.
„В началото всички хора подхождаха с погнуса, но пробваха от любопитство. После им хареса и започнаха да водят свои приятели, вследствие на което ресторантът е резервиран за месец напред.“ - обяснява собственикът Александър Волф.
Клиент на заведението описва вкуса на пържените гъсеници: „Обвивката им е приятно хрупкава, като на чипс. Вътрешността е сочна и имат вкус на ядки.“
В момента собствниците се канят да пуснат и традиционна мексиканска храна, приготвена от скакалци и яйца на мравки.
Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase.