22 жаби, преди да стигнеш до Принца

Пътят към истинската любов: 6 срещи, 4 изневери и 6 пъти секс за една нощ
Обновена: 17 мар 2011 15:20 | 17 мар 2011 15:19,
93
22 жаби, преди да стигнеш до Принца
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Средностатистическата жена ще целуне 22-ма мъже, ще има четири дълготрайни връзки и сърцето й ще бъде разбито пет пъти, преди да срещне "единствения".

Това показват резултатите от проучване, направено сред 2000 души от сайта за запознанства meeteez.com.

За дамите пътят към истинската любов минава през шест несполучливи срещи, четири изневери и шест пъти секс за една нощ, съобщава още Daily mail.

Типичната жена се е запознавала поне с един партньор онлайн и е водена на почивка от трима различни мъже.

Една на всеки пет дами вече е родила дете от друг, преди да срещне подходящия партньор. Повечето представителки на нежния пол са живели с двама мъже, преди да открият "единствения".

Средностатистическият мъж е целувал 23 жени, десет пъти е правил секс за една нощ, а сърцето му е разбивано шест пъти, преди да се реши да се обвърже трайно.

Данните от проучването показват, че жените по-често изневеряват на партньорите си или ги изоставят.

Представителките на нежния пол намират първия си приятел на 15-годишна възраст и преминават средно през девет връзки, преди да се омъжат. Когато открият идеалния партньор обаче, дамите разбират, че той е "единственият", още през първите четири седмици от връзката.

 

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още по темата: връзкажабипринц
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
92
0
 
0
 
! Отговори
Анна преди 13 години
Това е статистика ! Което означава,че някой ще имат повече връзки,преди да срещнат "идеалния" мъж,някой ще имат по-малко. Нормално е някой да се омъжи за първия човек,с когото има връзка,но колко често се случва ?
91
0
 
10
 
! Отговори
ИМА АД .. преди 13 години
Стига сипвахте на българските жени , че били *** и незнам си кво . Елате да видите във Швейцаирия какво са "Жени" , всичките до една фригидни лесбийки ненавиждащи мъжете. Студени като камък , няма тръпка няма нищо ... ценете българките може да са всякакви , но от тях секс и топлина може да се усети поне ...
90
1
 
2
 
! Отговори
граф Съри преди 13 години
партньори* За който продължава да не вярва че статията е валидна за България нека си направи труда да прочете каква е картината у нас.Реалното положение у нас е много по шокиращо от тази романтична статийка.
89
0
 
2
 
! Отговори
граф Съри преди 13 години
Уважаем коментиращи тези данни са тенденция! Преди да отричате огледайте се около вас: познати,непознати в начина им на живот и си отговорете вярно ли е или не?! Всяко правило си има изключения! Някой от вас са в рядката група да сключат брак с първият срещнат/а.Повечето са имали доста връзки или са опитвали съжителство, докато намерят подходящия партньор. България не прави изключение от общата тенденция в САЩ и Европа. Да не говорим,че половината двойки са разведени и си търсят нови партьори.
88
0
 
13
 
! Отговори
.... преди 13 години
Малка неточност в превода прави форума интересен.В оригиналния текст всъщност казват, дамата прави шест пъти секс веднага още същата вечер и без ангажименти за по нататък.Това го прави в шест различни вечери , а не в една и съща вечер.
87
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ee kato prochetoh zaglavieto i reshih che pak ni napomnqt za britanskata svatba haha i nai-veche za mladojenkata i za patq i do princa
86
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Suglasna :)
85
0
 
1
 
! Отговори
samodiva преди 13 години
извинявай ама ти вярваш ли си ?
84
0
 
3
 
! Отговори
Аз преди 13 години
Бе не мисля че могат да се правят такива генерални изводи за всички жени.Не мисля ,че е нормално да се прави секс за една нощ...секса е дълбоко духовно изживяване и идва на доста по късен етап след определени емоции.Бах ти американизираните проучвания.
83
6
 
5
 
! Отговори
crus преди 13 години
както каза една моя позната ...трябва да оцелявам .....никакъви цености ,никакъв морал....важен е само собствения ***...жени 95% сте такива....
82
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
абе моногамната връзка с дясната ръка излиза най на сметка май ;)
81
1
 
12
 
! Отговори
samodiva преди 13 години
ама не си падам по колективните спортове , отивам да си карам колелото.то се е видяло че любов няма ами ...
80
1
 
21
 
! Отговори
До Самодива № 80 преди 13 години
За да не изпуснеш голямата любов,може да ускориш нещата ,като направиш групов секс с шест души и ето ...шансовете се увеличават : )))
79
0
 
23
 
! Отговори
samodiva преди 13 години
От утре започвам да броя :) и да видим кога ще се появи Голямата Любов :) Стува ми се обаче че той едва ли ще има толкова търпение да ме изчака да мина през всички ... препятствия ...
78
2
 
8
 
! Отговори
До ku4eto #73 преди 13 години
Има се предвид, че 6 пъти в живота си е направил това, което наричат "one night stand". Т.е спиш с някого за една нощ и толкова. И тази история 6 пъти, а не 6 пъти в една и съща нощ. Просто преводът не е на особено високо ниво ;)
77
2
 
14
 
! Отговори
Дани преди 13 години
Предлагам всички отворени мъже да кажат на майките,жените или приятелките си,че са *** в очите!Толкова сте жалки.Всички били ***-друг път.Все едно да кажа,че всички мъже сте ***!Има и ***,има и материалистки,това важи и за много мъже,но това не означава,че всички сме такива!!!
76
6
 
21
 
! Отговори
xxx преди 13 години
Няма такива коментари! Направо ми стана жал за мъжете, коментирали и обидили жените... Жените не търсят само пари- а ако ви е случило една жена да е с вас само заради това- то грешката е във вас, защото нищо друго явно не сте могли да и предложите!
75
8
 
4
 
! Отговори
;-))))))) преди 13 години
majete stanaha jeni,jenite stanaha k..vi
74
2
 
2
 
! Отговори
Васко преди 13 години
Въпросът на номер 67 е абсолютно излишен. Наполеон го е решил този въпрос , без да се съобразява с това колко пъти е била на 6 без 10.
73
0
 
0
 
! Отговори
FFF преди 13 години
WDQ