4 зодии, които държат половинката да им прави подаръци

Вижте кои са те
6 фев 2020 20:15, Ивета Иванова
1
4 зодии, които държат половинката да им прави подаръци
Снимка: Pexels

Всички обичат да бъдат глезени във връзките, да получават подкрепа от партньора, той да се грижи за тях, да ги затрупва с подаръци, да им прави изненади и да ги радва с мили жестове. Но има някои зодиакални знаци, които много държат на подаръците за различни поводи и това е ключово във връзката за тях. Ето и кои са те.

Овен
 
Тези зодии често измерват любовта в подаръци и затова приятелите им подхвърлят, че Овните са материалисти, до някаква степен. Ако скоро сте започнали връзка с Овен, хубаво е бързо да му подарите някакъв дребен подарък, дори да няма повод - те ще го оценят и много ще се зарадват.
 
А за специалните поводи, трябва да подготвите нещо наистина специално и запомнящо се. Овните вярват, че трябва хората да си показват колко специални са един за друг и колко се ценят, и част от това е именно разменянето на подаръци и правенето на изненади. Така показвате, че полагате усилия за тях, че ви интересува тяхното мнение, че ги познавате добре и че искате да ги накарате да се чувстват обичани. Залагайте на луксозни подаръци и такива, посветени на техни интереси - ще ги оценят подобаващо. Правете им и малки подаръци без повод - най-хубавото е, че те връщат жестовете и когато постоянно ги изненадвате и им показвате колко значат за вас, те остават лоялни.
 
Телец
 
Ако искате да омаяте Телците, просто им подарете нещо. Тези зодии толкова много се радват на подаръците и изненадите, че няма да сбъркате, каквото и да им вземете. Ценят усилието, това, че сте похарчили пари за тях и че проявявате внимание. Те се радват като деца на подаръците.
 
Когато им връчите нещо специално за тях, стават много щастливи, развълнувани, лъчезарни, не спират да се усмихват и стават луди по вас. Това е един от начините наистина да спечелите тяхната симпатия и да ги накарате да се влюбят. Самите те обичат да правят подаръци, често правят списъци за празниците предварително и купуват най-хубавите неща. Те се радват на всичко - материални неща, като кецове и тениски, билети за концерти, ваучер за някаква процедура, сладкиш и т.н. Те са много признателни, когато половинката им подари нещо, реакцията им ще ви изуми.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
не сме зодии