3 лъжи на мъжете на първа среща

Вижте кои са те
17 фев 2020 23:00, Ивета Иванова
12
3 лъжи на мъжете на първа среща
Снимка: Pixabay

Хората почти винаги са нервни на първата среща. И не е необичайно да послъгват - не толкова, за да манипулират и да правят интриги, а за да се представят в добра светлина, да опитат да впечатлят човека до тях и да намерят общ език с него. Просто искат срещата да мине хубаво и да си прекарат добре.

Ето за какво лъжат основно мъжете.

1. Дали имат връзка/дали излизат с някого
 
Естествено, няма да ви е приятно, ако сте на първа среща с някого и той признае, че е обвързан или се вижда и с други момичета. Може мъжът да е в нещастна връзка, да планира скоро да скъса с приятелката и нещата между тях да не вървят, затова да е започнал да излиза с вас. Но, ако ви каже това, няма да се представи в добра светлина. Вариант е и просто да иска да накара някое бивше гадже да ревнува. Или да излиза и с други момичета и все още да не е сигурен коя точно харесва най-много. Но не всичко от изброеното влиза в категорията "необвързан".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
3
 
4
 
! Отговори
Леле преди 4 години
Сещам се за един виц: защо жените паркират неправилно? Защото цял живот ни лъжат какво са 20 сантиметра...
7
1
 
5
 
! Отговори
до чичака преди 4 години
Из ония дни гледах удин репортаж за някаква 100 килограмова, която след 15 године брак решила че иска да изпълни сексуалните си фантазии. Ходила се чокала яко и с много, и една вечер смигнала на един барман , той го ударил в масата и един час по -късно тя решила че 25-сантиметровите създават повече неудобства от колкото удоволствие.
6
2
 
16
 
! Отговори
56 преди 4 години
НЕ знам за какво лъжем мъжете, но на жените винаги си ...едва вторият!
5
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Жените лъжат за килограмите си, премълчават за възрастта си, а ако си достатъчно нахален да ги попиташ за настоящи и предишни връзки, няма да ти кажат истината, освен в много редки изключения.Само най-наивните момичета ще си кажат, ако преди теб са имали връзка, но нещата не са се получили добре. По-печените каки ще признаят за предишни гаджета, само ако няма как да скрият това, но ще подчертаят, че те са изоставили мъжа, защото се оказал не на нивото им, а доста под него.
4
4
 
9
 
! Отговори
първа среща хоремака преди 4 години
Аз га са загащвам си го суча около кръста инак се не събира у гащяата. Аз па мен ми е дълбока па ше го обера целия.
3
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
da
2
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мъже недни ...
1
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако не искаш да чуваш лъжи, не задавай *** въпроси!