Какво ви очаква в любовта тази седмица?

Седмичен любовен хороскоп 24 февруари - 1 март
24 фев 2020 22:50, Eкип на Teenproblem
2
Какво ви очаква в любовта тази седмица?
Снимка: Pexels

Овен

С огромно удивление ще установите, че връзката ви е станала обект на обсъждане и по-точно на клюки. Първоначално това може и да ви зарадва, да се почувствате популярни, но много скоро ще разберете, че ситуацията не е съвсем приемлива. Половинката ви ще започне да задава неудобни въпроси. Не се опитвайте да доказвате чувствата си на думи. Разкрийте ги с постъпките си.
 
Телец
 
Любопитството ви може са създаде сериозни неприятности. В момента, в който половинката ви осъзнае, че се опитвате да навлизате в личното му/й пространство, ще реагира остро и недвусмислено. Въздържайте се от изблици на ревност, за да не оплескате съвсем нещата. Не се заяждайте за дреболии.
 
Близнаци
 
Не приемайте за чиста монета новините, които ваши познати ще ви съобщят по адрес на половинката ви. Покажете ли, че се съмнявате в него/нея, ще охладите отношенията си необратимо. Ако той/тя наистина ви лъже рано или късно ще почувствате това или ще го разберете с личните си наблюдения. Тогава ще имате реално основание да мислите за следващите си стъпки.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
не сме зодии