Меган Маркъл зададе тренд: Рокли тип ризи

Много ще са хитови, твърдят експерти
24 фев 2020 22:30, Ивета Иванова
18
Меган Маркъл зададе тренд: Рокли тип ризи
Снимка: БГНЕС

Меган Маркъл се превръща в истинска модна икона. Звездата започна да задава много трендове и един от тях е роклята тип риза.

Бившата актриса се появи с цели 4 такива рокли, докато беше на кралско посещение в Южна Африка с принц Хари през септември 2019 г., когато двамата още не се бяха отказали от задълженията си към кралското семейство.
 
Роклите тип ризи са много женствен и стилен тоалет, и доста знаменитости залагат на тях.
 
Най-хубавото е, че има доста вариации. Някои са като класическа права мъжка риза, само че по-дълга, други са като от уестърните и ви създават каубойска визия, трети са по-женствени - с възели и панделки и така стават подходящи за официални събития.
 
През пролетта и лятото тези тоалети ще бъдат много актуални и ще може да ги носите навсякъде - в офиса, на концерти и партита, в парка, на плажа. Те са спортно-елегантни, затова са подходящи за всякакви поводи и могат да се комбинират с боти, кецове, токчета, сандали и т.н.
 
Други знаменитости, които редовно се появяват с рокли-ризи са Емили Ратайковски, Кортни Кардашян и Роуз Хънтингтън-Уайтли.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
3
 
! Отговори
Svelini преди 4 години
Не знам кой *** измисля имената на дрехите, но това си е чиста престилка- така изглеждат ученическите престилки от миналия век, както и работните. Същите са на медицинските работници и много други на които се налага да носят подобни облекла. Нищо ново под слънцето!
14
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
При нужда може само да се разкопчае, без да се съблича. Хитро !
13
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На снимката прилича на стрина от село, ама щом казвате че е модна икона, аз определено ще я пропусна тая мода.
12
2
 
25
 
! Отговори
D преди 4 години
И баба ми носеше едни ей такива пеньоари. Голяма мода!
11
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А Рижия зададе тренд-розови кюлоти,джендърски хит това лято!!Дядо му много ги е харесвал!!
10
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
имаше едни работнически престилки на чистачките в завода когато майка ми още работеше, а тя е пенсионерка от 18г.та така де...
9
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо мислите че днес има мода? Аз не смятам така.И не ми прави впечатление вече нищо.В днешната мода няма изисканост. Вече няма разлика между висша и ежедневна мода.Седнали сте да говорите за Меган и нейната модна авантюра. Просто е измислила нещо различно и ще се намерят много хора които ще се сдобият с тези дрехи, само защото са нейно произведение. Както и много други неща, например непрекъснато изникващите модели айфони.Сякаш старите не вършат същата работа. Но въпросът не е там
8
1
 
22
 
! Отговори
аз-ът преди 4 години
Да беше си наметнала шаяк щеше да и стои по-добре. Прилича на квартална домакиня без достъп до салами.----------с два кочана царевица в ръцете и вериги на краката по-щеше да има вид на нещо си.
7
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да беше си наметнала шаяк щеше да и стои по-добре. Прилича на квартална домакиня без достъп до салами.
6
0
 
33
 
! Отговори
аз-ът преди 4 години
каква невероятно изкъртваща афроамериканска либерална ДРАМА ! Благодарим че ни информирахте !
5
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Как не ви омръзна да пишете за тази. Била модна икона? Така ли се казва на такива като нея, които се появяват на официални мероприятия в дрехи пръскащи се по шевовете, понеже са с няколко размера по-малки, с висящи, неотрязани етикети, с вечно неизгладени или толкова смачкани дрехи, със скъсани чорапи/чорапогащници, с ожулени и мръсни обувки. Жалко, че тук не могат да се качват линкове, за да може да се онагледи "иконата" Меган.
4
0
 
35
 
! Отговори
топър преди 4 години
Пеннюари.. не им ли казваха така преди време..?!
3
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Приличат на работно облекло.
2
0
 
46
 
! Отговори
епископ преди 4 години
Що ни занимавате с разни кифли, омъжила се за принц на Британия и сега ака на метеното, никаква отговорност и уважение на традицията, кифла ....Елизабет II е твърде толерантна към тоя ***
1
0
 
42
 
! Отговори
Ба маааму преди 4 години
Хем задала тренд, хем и други ходели така и то от доста отдавна......Май с тия торбести "ризи" крие паласки и коремни дебелини..... дето се е ояла през няколкото месеца докато беше принцеса. А после ще " туитне " като истинска ЗвиздЪ и ще каже че всякаква дебелина е хубава и че се гордее с сланинката си ....Хари да му мисли с такава въртоглава жена . ... че и вече е толерастия и равноправие , не моеш един сиигански шамар да и опънеш че да се спре.....