Диетата на Адел, с която певицата свали повече от 40 кг

В нея са включени суперхрани
26 фев 2020 11:44, Михаела Лазарова
38
Диетата на Адел, с която певицата свали повече от 40 кг
Снимка: БГНЕС/EPA

В последните две, може би дори три години, британската певица Адел промени външността си почти до неузнаваемост, разделяйки се с повече от 40 излишни килограма. Какъв е режимът, който следва? Това е така наречената сиртуин диета, която е предпочитан диетичен план и от други знаменитости като Джоди Кид, сър Бен Ейнсли, Лорейн Паскал и други.

Какво е характерно за сиртуин диетата?

При нея се консумират определен вид храни в сурово състояние, които са с високо съдържание на сиртуин – вид протеин, който предпазва клетките в нашите тела, помага да се намалят възпаленията, елиминира дефектните гени, които предизвикват заболявания и напълняване, подобрява метаболизма. Тези полезни храни, не само подобряват здравето, но стимулират и синтеза на сиртуини от тялото ни.

Какви храни се включват в диетата?

Хранителният план се фокусира върху приема на здравословни сиртфуд храни, като: ябълки, цитрусови плодове, разрешава се червено вино, елда, орехи, разрешава се висококачествен тъмен шоколад, магданоз, фурми, каперси, сини боровинки, зелен чай, соя, ягоди, куркума, червен лук, зехтин, зеле кейл. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още по темата: диетаотслабванеАдел
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
...и понеже аз се обаждах на майка ми, добитъка има "доказателства".Как пък точно някакъв колумбиец е 100%вия "свидетел"!BTW - добре сте преметнали Киркоров!Точно такъв типаж са Павлинка Димова и бесарабската бългака, расла в Кишинев - Таня.С жълто-зелени очи - руси - изрусени до блонд.Да ви е сладко, като си получите заслуженото за клеветите и про-стотият!:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
36
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Болното и промито племе не се свестява и не престава да се опитва да ми припише "подвизите" на Таня - бесарабската българка (живяла там 6 години със собственика и спала с непълнолетния му син), с която се "засякохме" работейки в един и същи магазин в чужбина за 10-ина дни. После тя избяга. В Гърция при майка си.Майка ми беше на екскурзия там за 2дниКак ли ще плащате клеветите и гнусотиите, които бълвате по мой адрес? Ваша си работа, но най-добре да "отработват" простотията ви децата ви!:)))
35
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"вид протеин, който предпазва клетките в нашите тела, помага да се намалят възпаленията, елиминира дефектните гени, които предизвикват заболявания и напълняване, подобрява метаболизма"Въобще няма протеин, който да влияе на генетично ниво, хеле пък на метаболизма. А заболяването "напълняване" е във варианта "хормонално" и "не моа спра да се тъпча кат ***". Хормонален дисбаланс водещ до напълняване са 0.3% от случаите, така че спокойно можем да ги изключим.
34
1
 
2
 
! Отговори
27, преди 4 години
Това е ясно на всичкщи.Даже децата го учат в първи клас още.Въпросът беше чисто за отслабването - може да се отслабне с всякакви диети, вкл. най-безумни,като просто се намалят калориите. Иначе за здравословното отслабване дума няма пост 25.Аз не съм привърженик на новите моди за ниско и високо мазнинно, протеиново,въглехидратно нам какви си хранения.Поредните модни увлечения.Придържам се към прием на възможно повече необработена храна, като не изключвам хранителна група.Здрав съм, на 50 години
33
2
 
2
 
! Отговори
До 9 преди 4 години
Некадърницата е на 32 години 88 набор е
32
0
 
2
 
! Отговори
do 29 преди 4 години
То към всичко се привиква, пък пусти апетит, при някой от нас е по-силен. За себе си забелязах , че най ми помага фастинга 16/8 иначе много огладнявам и после наваксвам с калориите. И спрях междинните похапвания и никаква захар, нищо сладко, защото ме прави още по-гладен. Аз имам за сваляне и все още работи, но не съм и от две години на кето. 3 пъти в седмицата кардио сутрин на гладно, убива допълнително апетита . Може би вече нямаш какво да сваляш и затова се забавя ефекта.
31
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Taя татуираната 200 кила се е хванала с някъв с пари не се хваща с някой безработен или работещ за няква малка заплата
30
1
 
10
 
! Отговори
Прост народ преди 4 години
С диета свалих 30 кг преди години!Нито са ми рязали кожата нито ми виси!Спорт и малко храна!Тва е рецептата!
29
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От 26 до 28Между другото, и аз, за да компенсирам намаляващия ефект на диетата, наскоро минах на фастинг, даже по-драстичен от твоя - два пъти седмично не ям по 24 часа. Ефектът беше твърде краткотраен, защото нямам нужната дисциплина и след глада си наваксвам с калории. Не отричам ползите от кетото, просто споделям опит, че очевидно и при нея има нагаждане на тялото и йо-йо. Все още я спазвам, но съм на път да увелича драстично и спорта, защото иначе не става.
28
0
 
7
 
! Отговори
до 26 преди 4 години
Кето помага , защото дава храни, които са много засищащи и по този начин намалява количеството храна и дефакто калориите. Обаче ако изядеш 200 грама ядки на ден , което е постижимо, не ти остават калории за почти нищо друго. Аз заради високо кръвно минах на кето, и после на 16/8 - ям само в прозорец от 8 часа на ден. Освен намаляването на килограмите и приливът на енергия, кръвното ми стана 128 /80 , като си бях за лекарства преди.
27
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 25Вярно е, че е необходимо да се поддържа калориен дефицит, но също така е важно от какви храни си набавяме тези калории. Тялото има нужда от много и разнообразни хранителни вещества, които в един шоколад ги няма. За това е необходимо разнообразно хранене.
26
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако драстично намалиш калориите и спортуваш, естествено, че ще отслабнеш. Въпросът е дали ще ти понася цял живот да спазваш хранителна дисциплина и да правиш упражнения. Не всеки има такава воля. Аз спазвам прословутата кето диета от 2 години. Отначало свалих 5-6 кила и бях неин върл защитник. Оказа се, че тялото свиква на всякакъв режим и сега, без да съм нарушавал диетата, съм с 3 кила над тези, от които започнах. Класическо йо-йо. Май ще ставам маратонец, за да горя маста :)
25
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Супер храни, хапчета, чайове, гурута... а като ви се каже право в очите, че трябват по малко калории и то от истинска харана, а не разни шейкове, барове и какви ли не супер скъпи дивотии и се оказваш от черен по-черен. Гладът не застрашава здравето. Никой не е умрял от глад в Европа, обаче виж вече имаме 300 кг хора.
24
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Човек и с шоколад може да отслабне - стига да яде по един на ден и нищо друго. Даже ще се стопи още по-бързо. Всичко е въпрос на съотношение придобити/разходени калории. Пък вие тъпчете джобовете на тия, дето ви лъжат и ви продават супер храни, струващи стотинки, за хиляди левове.
23
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е много се изтъркахте вече! Едно и също нещо го дъфчете от месеци. Омръзва. Вземете попреведете и други статии. И ако може - поне няколко да са за хора, които са полезни на обществото.
22
3
 
9
 
! Отговори
1488 преди 4 години
Като имаше месце беше красива. Сега прилича на лелка на хероин.
21
2
 
17
 
! Отговори
медик преди 4 години
диетата на адел е една - изсмукване на сланина и рязане на кожа! другото са празни приказки!
20
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен Алкохолик преди 4 години
Сутрин, обед и вечер амфетки и сина 30 кила надолу за 3 месеца. Гарантирано
19
1
 
4
 
! Отговори
Противна преди 4 години
Както каза съгражданин от Пловдив Адел е противен
18
3
 
6
 
! Отговори
Менто преди 4 години
Какъв безсмислен разход на сланина .!.