Жената от зодия Лъв - винаги пленяваща

Лесно е да се влюбиш в нея
18 юни 2020 09:28, Михаела Лазарова
7
Жената от зодия Лъв - винаги пленяваща
Снимка: Istock

Тя има буйни и красиви коси, а излъчването, осанката и походката ѝ напомнят на котка. Жената Лъв се отличава с това, че е мила и има голямо сърце за другите. Въпреки че на моменти излъчва егоизъм и самонадеяност, тази жена наистина цени себе си и иска останалите да го разберат, но в същото време е открита да помага на другите.

Лесно е един мъж да се влюби в нея, защото грижовността ѝ осигурява комфорт, спокойствие. Тя кара хората край нея да се чувстват щастливи, защото излъчва положителна енергия.

Креативна и артистична е. Може би ви е е известно, че родените под знака на зодия Лъв, никога не остават незабелязани. В допълнение, те умеят да се възползват от своите чувства и емоции и така да ги трансформират, че техните вътрешни страсти да ги покажат в светлината на нещо прекрасно. Или казано накратко – жената Лъв е магия, която пленява мъжете. Тя умее да се възползва от интензивността на чувствата си.

Жената Лъв е страст и вдъхва живот и енергия на всичко край себе си. Още една причина, поради която е лесно човек да се влюби в нея е това, че тя прави всичко с невероятно желание и ентусиазъм. Влюбена в живота, иска винаги да предаде красотата му на другите. Тя е хубавото сутрешно кафе, невероятната закуска, забавните летни дни, уютните вечери...

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Далече от тея егоисти и болни за внимание. Една от най неприятните зодии.
6
2
 
3
 
! Отговори
Не сме зодии преди 3 години
Само хапят и дращят.
5
4
 
9
 
! Отговори
Само че преди 3 години
някои от тях са прекалено напористи. без да се замислят винаги се опитват да наложат своето мнение, провиквайки се, с връцкане, ръкомахане и привичка да говорят през рамо.Не се сещат да се съобразят с много неща. живеят с мисълта, че превъзхождат всички и освен това са големи егоисти.Това отблъсква мъжете от тях дори и след период на силна страст, а жените изпитват спрямо тях неприязън.По тези причини много "лъвици" остават сами през втората половина от живота си, макар и да са добри по душа.
4
1
 
3
 
! Отговори
SWNYE La Familia преди 3 години
Манчо, Манчоуу само като видя как си коментирал, името и псевдоместонахождението ти и ми става ясно че си просто един неработещ ***, отхвърлен от нейно величество mrs. Meow ...
3
2
 
3
 
! Отговори
майтап! преди 3 години
До АнонименТаман, де... Министърката по външни дела е зодия Лъв,, Екатерина Захариева! Като лъвица брани нас от вражеските завоеватели :)
2
5
 
10
 
! Отговори
Манчо от Манчестър преди 3 години
Всички от тази зодия, които познавам, винаги се тикат да са отпред, независимо дали могат или не.
1
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Държавата се тресе от скандали на крадливата шайка, вие си драскате за жената Лъв...