Зодиите, които създават стабилни връзки

Ето кои са те
18 фев 2022 13:44, Ивета Иванова
9
Зодиите, които създават стабилни връзки
Снимка: Pixabay

Тези зодии умеят да създават здрави и стабилни връзки. Те са сериозни, лоялни и отговорни партньори. Не си падат по авантюрите, не понасят лъжите и изневерите, уважават партньора и работят по връзката. Вижте кои са те, според "Pink Villa".

Лъв
 
Много хора знаят, че Лъвовете са перфекционисти. Това важи и за връзките им. Не се примиряват с нищо, освен с най-доброто. Дълго търсят и подбират партньор. Създават връзка, само когато са сигурни, че са намерили специалния и единствен човек за тях. Затова, връзките им са стабилни и трудно се провалят. Те пазят човека до себе си, помагат му и самите те не са за изпускане, затова партньорът също не ги пуска да си отидат.

Скорпион
 
Те също са късметлии, що се отнася до връзките. Много вероятно е Скорпионите да имат малко връзки в живота си, но много здрави и стабилни. Изключително много подбират и имат доста високи изисквания за половинката си. Не се примиряват с лъжи, изневери, предателства. Но когато намерят човека, който оправдава доверието им, те го обсипва с грижи и любов. Така животът им става позитивен и са истински щастливи. Хората ги харесват, защото са лоялни, мили и земни и така създават връзка за цял живот.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
0
 
! Отговори
В. преди 2 години
Това са фантазии. Избор имаш след като натрупаш опит, но тогава пък вече те държат с деца. Ако не си имал късмет, остава да чакаш да пораснат децата, но тогава вечетрудно се намира човек, когото да тръгнеш да опознаваш. Единствените, мъже, които са били щастливи имат разлика над 10 г с жена си. Обикновено са вдовци, защото младите им жени са дали всичко от себе си също щастливи.
5
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Познавах едно момиче зодия Скорпион, беше добра приятелка, доста щедра и гостоприемна, малко разсеяна и ходеше само по скъпи барове и дискотеки, щото беше нощна птица. Аз съм Лъв и добре се чувствах в нейната компания, защото имаше харизма. И беше ларж във всичко. Но настъпиш ли й интереса, край с приятелството. А един Лъв не си преследва толкова педантично интересите, ние сме отстъпчиви. Лъвът е идеалната зодия за приятелство.
4
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не забравяйте, че хората обикновенно проявяват ниската или високата вибрация за зодията, а и слънчевия знак не е единствения важен.
3
1
 
2
 
! Отговори
Набор 93 преди 2 години
То ако живеехме само според зодиите щеше всичката да ни е наред...
2
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Скорпионите нито са мили,нито са лоялни.Зли и отмъстителни ,големи интересчии и алчници.През трупове са готови да минат за да постигнат целите си.Най-гадната и подмолна зодия!
1
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Наивни хора вярващи на врачуване няма да имат стабилна връзка.