Какво ви очаква в любовта тази седмица?

Седмичен любовен хороскоп 27 февруари - 5 март
28 фев 2023 06:05, Ивета Иванова
6
Какво ви очаква в любовта тази седмица?
Снимка: iStock/Andrei Zonenko

Овен

Събитията ще са динамични и непредсказуеми. Част от тях няма да ви харесат, но пък бихте могли да си вземете поука и да не повтаряте едни и същи грешки няколко пъти. Съобразявайте се с обстоятелствата и опитайте да се възползвате от тях до колкото е възможно. Не се изкушавайте от мисълта за започване на мимолетен флирт и не вярвайте на изказвания, целящи да навредят на връзката ви. Не е време за безпочвени съмнения, а за доказване силата на чувствата ви.
 
Телец
 
Избягвайте контактите с хора, които непрекъснато рискуват и търсят екстремни приключения. В тяхната компания няма да попаднете на истинска любов и да започнете трайна връзка. Необходима ви е спокойна обстановка в обкръжението на предвидими и духовно извисени личности. На моменти ще имате нужда от уединение, за да подредите мислите и да си изградите тактика. Освободете се от тежестта на предишните неуспехи.

Близнаци
 
Ще направите голяма грешка, ако се опитвате да прилагате чуждия опит във вашите любовни отношения. Колкото и да ви се хвалят приятелите/ките с техните приключения и приказни романтични преживявания, имайте си едно на ум, че никой не си признава провалите и повечето „сапунени сериали“ обикновено са плод на личното въображение на разказвача. Вярвайте на половинката си, а не на външни половинчати подхвърляния, които целят да ви провокират към нездравословни разправии.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
Профессор Кавалджиев преди 1 година
Петък ни е ден за скс с Ивето. Ще гледам да се налюскам с Джони още призори, че да не ме тормози. Тя, като види, че съм пиян и ме плюе и вика- пу да те, как пък един петък не беше трезвен, че да ме запънеш. Ама аз какво да направя, като повече ми се пие, отколкото ми се прави скс. Сипвам си пак, наздраве.
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не флиртуваме. И сме честни с всички.
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Времето ще покаже
1
0
 
3
 
! Отговори
аНОНИМЕН преди 1 година
Возмездие за содеяное зло, чичо Скрудж.