Кои са признаците, че той ще е перфектен любовник?

Той е авантюрист
12 апр 2023 23:15, Михаела Лазарова
10
Кои са признаците, че той ще е перфектен любовник?
Снимка: Istock

Ако наскоро сте започнали връзка и все още не сте имали възможност да се отдадете на интимност един с друг, вероятно се питате какъв ли е вашият избраник в леглото. В следващите редове ще се опитаме да ви подскажем какво можете да очаквате от него на интимния фронт.

Кои са признаците, които могат да ни покажат, че той ще е перфектен любовник? Ето няколко:

Той ви дарява с внимание

Мъжът, който е щедър и раздава смело своето внимание, обикновено е такъв и в леглото. Разбира се, тук трябва да споменем, че не говорим за финансовата страна на щедростта. Ако той е заинтересуван каква сте, какво мислите по определени въпроси и иска да знае какво би ви направило щастлива – то тогава този мъж със сигурност ще бъде много добър любовник. Мъжът, който преодолява егото си и без проблем поставя вас на първо място, е човек, който има самочувствие и е уверен в себе си. Всичко това звучи прекрасно, но бъдете внимателни и се уверете, че той се държи по сходен начин и с другите хора в живота си, а не само с вас. В противен случай може би си имате работа с човек, който не е искрен и може би се прикрива.

Той е във форма

Тук трябва да споменем, че освен за добрата физическа форма, говорим и за емоционалната такава. Мъжете, които спортуват и се грижат за тялото си със сигурност притежават сила, която ако имат желание, могат да насочат и в сексуалните си отношения. Внимавайте обаче, ако физическите упражнения и тренировките са единственото нещо, което е в неговия фокус. Ако искате да изградите здрава и стабилна връзка, човекът до вас трябва да е склонен да умее да говори и за чувствата си. Само така ще можете да сте сигурни какво точно изпитва той към вас.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: флиртлюбовинтимно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Статия изсмукана от пръстите... В днешно време за сериозна връзка се гледат други преоритети, а за другото си има любовник/любовница. Ако е само любовник/любовница едва ли ще има време за споделяне, коментари и т.н.
6
2
 
14
 
! Отговори
мечо бокса преди 1 година
под голям камак голяма риба са крии!
5
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
С дебела наденица гледайте да е. Като ви запъне- да ви секне дъха и да си викате- леле на този каква му е дебела наденицата.
4
0
 
15
 
! Отговори
а пък преди 1 година
Кои са признаците, че тя е вече доказала се любовница?
3
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И да му е голем ура. Иначе само ше мърляви работата.
2
2
 
17
 
! Отговори
Баш башлията преди 1 година
Да има 3450 бройки ,като Митьо Пищова
1
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Приятни сънища!