Признаци, че той е изгубил физически интерес към вас

Забелязвате промяна в начина, по който говори с вас
21 апр 2023 23:00, Михаела Лазарова
38
Признаци, че той е изгубил физически интерес към вас
Снимка: Istock

Любовта невинаги трае вечно, колкото и да ви се иска. Един от най-красноречивите знаци, че партньорът ви е изгубил чувствата си към вас е физическото отдалечаване. Когато мъжът изгуби физически интерес към жената до себе си, това обикновено е сериозен симптом на проблеми в отношенията.

Сексът е стабилен показател за това дали отношенията страдат или не. Липсата му може да е предизвикана от много причини, като много от тях подсказват за промяна в чувствата, влечението и физическия интерес.

15 причини той да ви откаже секс

Трудности в получаване на ерекция

Един много показателен белег за загуба на физическо влечение при мъжете е трудността в получаването на ерекция. Този проблем, разбира се, може да е провокиран от редица причини, като една от тях е липсата на желание за секс. За да се изясни дали партньорът ви има нежелание да прави секс с вас или е изгубил либидото си като цяло, е много важно да обсъдите проблема.

Спрял е да ви докосва

Липсата на физическо привличане не се изразява само в отказа от секс. Докосването е част от изразите, показващи близост и привличане. Когато той спре да ви докосва по какъвто и да е начин, дори само за да ви погали по косата, това е много лош знак за охладнели чувства или друг сериозен емоционален проблем, свързан с връзката ви.

Измисля всякакви причини да не прави секс с вас

Ако започвате да забелязвате, че партньорът ви измисля странни и нетипични причини да отклонява интимността с вас, а досега не го е правил, значи определено има проблем.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още по темата: флиртлюбовинтимно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Някои успяват!
12
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Друго си е да хванеш коментарите преди да се е събудил модратора
11
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А когато ТЯ загуби интерес към него, ТОЙ не е длъжен да се опитва да разпалва огън с мокро ДЪРВО.
10
3
 
4
 
! Отговори
Това е многоСериозно преди 1 година
В напреднала пенсионна възраст не е беда. Нито той ще тръгне по други жени, нито вас някой ще ви пожелае за любовница. Но ако сте все още млади, не си губете времето един на друг, а седнете и поговорете човешки. Нямате ли брак, по-добре веднага се разделете и всеки да търси щастието си. Женени ли сте, обсъдете спокойно какви плюсове и минуси ще ви донесе развода. В случай, че минусите са повече, обмислете дали не е по-добър вариант т.нар. отворен брак. Той може да се практикува и дискретно.
9
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За вас ще се намери винаги прясна!
8
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Започнат ли гърбове в леглото,ясна е работата....
7
0
 
14
 
! Отговори
Иван преди 1 година
Ерекция никога не съм получавал. Един-два пъти преди години са ми пращали такава в буркан по пощата. Само че така и не я използвах и изфиряса.
6
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не берете грижа!
5
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Понякога хората са затрупани със задачи. Понякога сами си създават препятствия. Ако си харесваш някого, винаги ти е интересен.
4
3
 
20
 
! Отговори
Teo преди 1 година
Странни създания са жените! Не си искат, а като се изнервят после пак не си искат и ти се цупят защо ти не искаш! Въртете го, сучете го, но ако една жена не си иска и чака само на мъжа, тогава при някоя кавга ще дойде момента, в който той няма да я погледне за седмица, например! И после що бил такъв. Ами поискай си бе, моме! Покажи малко активност. Ама такива няма! Може и да де намерят, но да се окаже, че са обитателки на остров Лесбос(оня, гръцкия, с жените, в случай, че днес цензурира).
3
3
 
8
 
! Отговори
Анонимна преди 1 година
Така е с фантастичните мъже, лесно губят физически интерес.
2
4
 
7
 
! Отговори
Друг аспект преди 1 година
Помисли, да не си го разочаровала по такъв начин, че той да се е почувствал тежко обиден, отвратен или жестоко разочарован от теб. Възможно е такъв ефект да има и някоя интрига, чрез която някой иска да те компрометира и да ви раздели.
1
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Причината е че самолета неще да се вдигне? Това е признак че простатата нее у ред.