Според зодията: С какво ще ви изненада ретроградният Меркурий?

Промени за всяка зодия
14 дек 2023 20:55, Ивета Иванова
2
Според зодията: С какво ще ви изненада ретроградният Меркурий?
Снимка: iStock/buradaki

 Последният ретрограден Меркурий за годината е тук! Планетата на комуникациите и транспортна започна обратното си движение в Козирог днес, 13-и декември, и то ще продължи до идването на новата година - 1-и януари 2024 г. Трябва да се фокусираме над целите си и да сме по-дисциплинирани. Ето какво да очаква всяка зодия, според "Elite Daily".

Овен
 
При тях на фокус ще е кариерата. Ще могат да поработят отново върху някои планове и задачи в професионалната сфера. По принцип, те искат да е ясно какъв е пътят им напред в кариерата, но сега ще искат да натиснат бутона "пауза" и да стопират някои бизнес сделки. Да не се притесняват, временно е.

Телец
 
Ще преоценят някои свои вярвания и виждания. Да помислят дали са доволни от сегашните си философии и гледни точки в живота. Може би времето е променило вижданията им? Те са инати и бавно променят решенията си, но сега е чудесно време да образоват себе си и разучат свой интерес, свое хоби.

Близнаци
 
Те променят възгледите си относно парите и споделените ресурси. Ако са инвестирали време и средства в нещо, което не им се отплаща, сега е време да оценят наново усилията, които влагат. Може да изплащат дългове или да имат финансови отговорности през периода. Така ще са по-подготвени за следващата година.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари