Пълнолунието в Скорпион носи големи промени за 4 зодии

Вижте кои са те
23 апр 2024 17:45, Ивета Иванова
1
Пълнолунието в Скорпион носи големи промени за 4 зодии
Снимка: iStock/dzika_mrowka

Днес ни очаква пълнолуние в знака на водния Скорпион. Събитието се нарича още Розова луна. Сега се потапяме в емоциите си, вглеждаме се по-дълбоко в нещата и ставаме по-чувствителни. Ще има неочаквани обрати. Всяко предизвикателство ни води по пътя, определен за нас. Ето на кои зодии събитието ще повлияе най-много, според "Parade".

Телец
 
Трябва да решат какво следва и какво да направят - така ще продължат към следващата фаза, след като са се излекували. По време на пълнолунието на фокус са връзките и романтичните отношения. Присъствието на Плутон ги кара да станат реалисти по отношения на това каква власт имат върху нещата, които се случват в живота им. Да помислят дали не изискват прекалено много неща и дали не очакват повече от това, което хората реално могат да им дадат. Дали пък не преследват лоши и токсични връзки, защото мислят, че така пазят сърцето си? Време е да поразсъждават отново върху възгледите, които имат от много време, що се отнася до връзките, любовта и партньорствата.
 
Лъв
 
Пълнолунието в Скорпион носи изненадващи разкрития и нова информация, засягаща хората, близки до тях, дори роднини. Сега ще се разбере кой е източникът на драма в живота им. Лъвовете ще трябва да изберат как да реагират на тази нова информация, която им поднася животът. Да бъдат бдителни и наблюдателни, що се касае до всичко, което се случва по време на Розовата луна. Но да се въздържат от това да споделят мненията си и да реагират прекалено прибързано, докато все още е Меркурий е ретрограден. Възможно е все още да не знаят цялата история.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от Ако щете - вярвайте
Какво ви очаква в любовта тази седмица?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Лунатиците вият по червената луна и ходят като таласъми :)))