Метеоритен дъжд сбъдва мечтите на всички зодии

Ето кога е пикът на падащите звезди
18 юли 2024 13:25, Ивета Иванова
7
Метеоритен дъжд сбъдва мечтите на всички зодии
Снимка: iStock/Oscar Gutierrez Zozulia

 Метеоритен дъжд ще озари нощното небе през юли. И това събитие носи голям късмет на зодиакалните знаци. Знаете, че когато видите падаща звезда и си пожелаете нещо, то се сбъдва. А в останалата част на месеца ще може да видите доста такива, през август също. Подгответе се! Чакат ни тръпки, вълнение, небивал късмет и много романтика. Метеорният поток Южна Делта Аквариди се появява всяка година от средата на юли до средата на август. През тази година той е от 18-и юли до 21-и август. А пикът ще бъде на 29-и юли и 30-и юли. Ето какво да очаквате, според прогнозата на американския "Cosmopolitan".

 
Овен
Мина доста време, откакто последно се погрижиха за себе си. Нека си позволят да се разтоварят, да релаксират - да се отдадат на успокояваща вана, да се разходят из природата, да си починат вкъщи с хубава книга/филм и да прекарат време с хората, които обичат. 

Телец
Те са познати като силни, а и тихи хора. Но сега имат възможността да проговорят, да кажат мнението си, да станат център на внимание. Да не се сдържат! Нека споделят за най-съкровените си мечти. Всеки иска да чуе за какво мислят, особено тези, които им се възхищават и които ги обожават.
 
Близнаци
Ако са търсели начини да се свържат с местните общности и групи, сега е времето да дадат всичко от себе си и да се захванат с хуманитарен проект. Тази мисия ще ги сближи със съседите и ще повдигне духа им.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Натъжен преди 1 месец
А мойта мечта да няма метеоритен дъжд дали ще се сбъдне?
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
и една градушка щеше да свърши работа, ако някой има нужда от нов атомобил или покрив.
1
0
 
0
 
! Отговори
FMC преди 1 месец
Навремето, когато Наполеон е почнал поход срещу Русия, се е появила голяма комета, стояла много дълго на небосклона. Наполеон се е провалил естествено :) Може бинот там и идва израза-опашата лъжа ( опашата звезда).