РСМ иска обяснение за липсата на македонско знаме на срещата с Радев

Посещението на Силяновска в България не беше официално
14 сеп 2024 20:48, Анисия Иванова
111
РСМ иска обяснение за липсата на македонско знаме на срещата с Радев
Снимка: БГНЕС

Кабинетът на македонския президент Гордана Силяновска-Давкова официално ще поиска отговор от София защо на срещата с президента Румен Радев и общата им снимка не е имало македонско знаме.

В Скопие се надяват, че става дума за "протоколно недоглеждане". Посещението на Силяновска в България не беше официално.

"Срещата и съвместният обяд преминаха в изключително приятелска атмосфера от посрещането до края. Това, което хвърли сянка върху събитието, беше отклонението от договорения протокол за срещата, според който не трябваше да се правят снимки в затвореното пространство. Но за съжаление преди началото на срещата тет-а-тет президентът Радев покани президента за обща снимка пред българското знаме, въпреки че такъв ход и акт не беше предвиден или съгласуван. Иска ни се да вярваме, че това е протоколно недоглеждане, а не нарочна процедура и отклонение от договореното и още утре ще поискаме обяснение от българска страна", съобщиха от президентството пред TV 24. | БГНЕС

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


111
Още по темата: срещазнамеРСМ
Още от Балкани
МВР хвана 25 водачи, качили се зад волана пийнали
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
РСМ първо не е държава, за да има и знаме.
52
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Свърши тоалетната хартив и го употребихме по предназначение затова нямаше
51
6
 
1
 
! Отговори
ИслямоИнфантино преди 4 дни
Цялото световно в САЩ 1994 Христо Стоичков играл зобейки от допинга на Диего Марадона и НЕ ГО ХВАНАЛИ защото................. ПРЕДИ ДА УМРЕ Диего Марадона сподели че е САЩ и в САЩ са му РОДАТА а чуждият елемент Христо Стоичков го преследвал в САЩ чрез ИСПАНОГОВОРЯЩИТЕ му роднини в САЩ и после УМРЯ посочил още приживе за свои убиец Христо Стоичков..................ЗАЕДНО ВЗИМАЛИ ДОПИНГ В САЩ 1994 Стоичков и Марадона но МАФИЯТА укрива определени футболисти взели допинг..... сещайте се
50
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Абе,що се дърляте с македонците,нека живеят ората...
49
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Тази баба е доказана българка по произход. Еничарка на сръбска служба.
48
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
ОТ СЕГА НАТАТЪК ЧАКАМ САМО ПОРЕДНОТО "ПРОТОКОЛНО НЕДОРАЗУМЕНИЕ" ИЛИ С ДРУГИ ДУМИ УНИЖЕНИЕ ПРИ ВСЧКО ИЗЛИЗАНЕ НА ПОЛИТИЦИТЕ ОТ РСМ!
47
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
ОТ СЕГА НАТАТЪК ПОЛИТИЦИТЕ ОТ РСМ ГИ ЧАКАТ САМО ТАКИВА "ПРОТОКОЛНИ НЕДОРАЗУМЕНИЯ",РАЗБИРАЙ УНИЖЕНИЯ!
46
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Ама те на вентилатора знаме ли викат?
45
8
 
1
 
! Отговори
ВРЕМЕТО РАЗДЕЛНО преди 4 дни
Около 1995 година МАРКСИЧЕСКИТЕ близнаци Христо Стоичков и Диего Марадона се РАЗВЕЖДАТ..........................Както би казал през 2024 Диего Марадона:"На Мондиала САЩ 1994 с Христо Стоичков ВЗИМАХМЕ ЕДИН И СЪЩИ ДОПИНГ а него НЕ ГО ХВАНАХА"
44
1
 
9
 
! Отговори
Ада на чебурашките преди 4 дни
Е, две еднакви знамена ли да сложат?
43
12
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
ДА...И ПРЕСПАНСКИЯ ДОГОВОР И ДОГОВОРА ЗА ДОБРОСЪСЕДСТВО С БЪЛГАРИЯ ОТВОРИХА КУТИЯТА НА ПАНДОРА ЗА УНИЖЕНИЯ И ОБИДИ КЪМ РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЯ И НЕЙНИТЕ ГРАЖДАНИ...АКО ТЕЗИ ДВА ДОГОВОРА НЕ СЕ РАЗТРОГНАТ НИЩО ХУБАВО НЕ Я ЧАКА МАКЕДОНИЯ!!!
42
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Бюрмаджийката дойде, гледа операта и хайде по живо по здраво Мицко памперса да и сменя.
41
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
До АнонименНАПРОТИВ САМИЯТ ФАКТ,ЧЕ Е ПРИ ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ В ПРЕЗИДЕНТСТВОТО В ПРИСЪСТВИЕ НА МЕДИИТЕ ГО ПРАВИ ОФИЦИАЛНО...ИНАЧЕ ЩЕЩЕ ДА СИ ГЛЕДА ОПЕРАТА И ПОСЛЕ ОБРАТНО В СКОПИЕ...ЦЕЛТА БЕШЕ УНИЖЕНИЕ-ОТ ЯСНО ПО-ЯСНО!
40
5
 
1
 
! Отговори
ИЦАТА ДОПИНГ ФИФАТА преди 4 дни
Христо Стоичков съм съотборник на червеният ми марксически близнак Диего Марадона и на Мондиала в САЩ 1994 ЗАЕДНО ЗОБИХМЕ ОТ ЕДИН И СЪЩИ ДОПИНГ
39
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
"Посещението на Силяновска в България не беше официално." Като не е официална визита какво пак са се размучали тия? В президентството имат климатици. За какво им са вентилатори? Знамето им е вентилатор. Макетата през седмица-две нещо влизат в цикъл и почват дружно да блеят. И какво са се вторачили в нас? Имат за втори официален език АЛБАНСКИ. А ония се множат като ***, че и пари си изкарват по Германия. Макетата са 2 милиона души. Само в София са 1.2 милиона! Защо се занимаваме с тия??!
38
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Първото знаме на РСМ (тогава БЮРМ) беше откраднато от гръцкия символ Слънцето на Вергина, което е същото само че на син фон. Второто знаме на РСМ е откраднато от бойното знаме на Японската империя и е леко променено с по-малко лъчи, слънцето е смалено и бялото е заменено с жълто, а самите лъчи са ги направили несъразмерни.
37
9
 
0
 
! Отговори
МАФИЯТА БАРСЕЛОНА преди 4 дни
До БарселонаДИЕГО МАРАДОНА и Христо Стоичков вземаха един и същи ДОПИНГ на Мондиала в САЩ през 1994 нещо което от мафията ФИФА още укриват............През 1994 работещият за ФИФА криминален мафиот Христо Стоичков заяви че Диего Марадона НЕ Е ВЗИМАЛ ДОПИНГ НА МОНДИАЛА В САЩ през 1994 година а цялата ФИФА били смъртни присъди чрез .........УМРЕ МАРАДОНА
36
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Според мен Радев и е прошепнал в ухото на македонски, че ще и скърши врата като на пиле и бабушкерата е напълнила памперса!
35
0
 
11
 
! Отговори
Един Българин преди 4 дни
Македонско знаме е имало. То е исто као на Добруджа, Тракия и Мизия
34
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
ЛЕК НАМЕК НА ДРУГАРЯ РАДЕВ КЪМ ДРУГАРКАТА СИЛЯНОВСКА,ЧЕ Е ПРЕЗИДЕНТКА НА "ВТОРАТА БЪЛГАРСКА ДЪРЖАВА" ТУК НА БАЛКАНИТЕ...ЗАТОВА ГО НЯМАШЕ ВЕНТИЛАТОРА...ЕДИНСТВЕНИЯТ ПЪТ НА КЬОРСОКАКА,В КОЙТО ВКАРАХА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЯ И ТАЗИ И ПРЕДИШНАТА ВЛАСТ ТАМ Е ВРЪЩАНЕТО НА СТАРОТО ЗНАМЕ ОТ 1995 И ИМЕТО ДО 2019 Г.В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ ПОДОБНИ "ПРОТОКОЛНИ НЕДОРАЗУМЕНИЯ" ЩЕ СЕ ПОВТАРЯТ,А УНИЖЕНИЕТО ЩЕ Е ПЪЛНО И НАВСЯКЪДЕ...ДОНЯКЪДЕ ПОЛИТИЦИТЕ ТАМ СИ ГО ЗАСЛУЖИХА!