Бащата на Семерджиев: Майка му не е родила човек, който може да направи такова нещо

Пет нощи не спя, допълва мъжът
12 юли 2022 11:02, Нели Христова
184
Бащата на Семерджиев: Майка му не е родила човек, който може да направи такова нещо
Снимка: БГНЕС

В моето съзнание е, че не съм създал човек, майка му не е родила човек, който може да направи такова нещо. Но ето, че се е случило. Това заяви пред bTV Константин Семерджиев - бащата на Георги Семерджиев, който е арестуван за тежката катастрофа в София, при която загинаха две жени.

Още по темата

Бащата на Семерджиев добави, че е бил на мястото на катастрофата два часа след фаталния инцидент, а въпросната вечер малко преди катастрофата всички са били на семейна вечеря и родителите му не са забелязали нищо нередно иначе е нямало да го пуснат да се качи на автомобила.

Константин Семерджиев призна, че не са знаели, че Георги има проблеми с наркотиците. Тое е живеел отделно в квартал „Лозенец“ и именно те са съдействали и са посочили адреса му, където малко по-късно беше и арестуван Георги Семерджиев.

„Той беше на вечеря вкъщи и нищо не подсказваше, че това нещо се е случило с наркотиците. Тръгна си от вечерята около 20:30 ч. някъде. Преди това отиде да вземе брат си от работа. Пет нощи не съм спал и не знам накъде да тръгна. Излизам от вкъщи, гледам хората около себе си, имам чувството, че всички ме гледат и се връщам обратно вкъщи“, заяви баща му.

Разследването на смъртта на двете жени продължава. В МВР тече и вътрешна проверка за това дали и от кого е бил покровителстван Георги Семерджиев.

На този фон отстраниха от длъжност и образуваха дисциплинарно производство срещу полицайката, за която се предполага, че е помогнала на Георги Семерджиев да избяга след катастрофата.

Със заповед на директора на СДВР в петък е образувано дисциплинарно производство срещу нея. Тя е постъпила на работа в системата на МВР през декември 2020 г. Била е с служител в група „Охрана на обществения ред“ към сектор „Охранителна полиция“ в 1-во РПУ в София.

Дисциплинарното производство е образувано заради нарушение на етичните правила за поведение на държавните служители в МВР. Радева е отстранена от работа за два месеца.

Беше потвърдено, че шофьорската книжка на Семерджиев от Швейцария е фалшива.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


184
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
0
 
3
 
! Отговори
до гостенката преди 2 години
за това ще го гушкаш повече за да не става нужда да защитаваш психопат
55
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Значи бил на вечеря с родителите си, може би и с миската полицайка, после се надрусал и убил 2 момичета, обаче не е виновен, така ли да разбирам :)))
54
1
 
2
 
! Отговори
Роко2 преди 2 години
Това да си престъпник и да си направиш татос на лицето е като да си отишъл в районното да питаш дали не са ти намерили коло матрал дето си го изгубил в дискотеката...Прстъпниците в 21век са с костюм и дипломи (е купени ама от престижни университети платено и с аватар-зубър дето учи вместо теб завършени).
53
6
 
2
 
! Отговори
гостенка преди 2 години
До Анонименми детето ми може да има проблеми, но какъв родител ще съм ако го изоставя в най-трудните му дни? Това може да излезе само от уста на мъж! Когато ти се къса месо от тебе, ...., само жена знае какво е това
52
0
 
16
 
! Отговори
аз преди 2 години
Убиец не се раждаш, убиец ставаш.......... след липса на образование и внимание у дома
51
0
 
11
 
! Отговори
да преди 2 години
тва го е извършило някое извънземно и е отлетяло веднага след инцидента, като е отвлякло въпросния честен младеж и след като си е направило експерименти с него го е дрогирало и след това го спуснало у дома му. Не случайно казват че възпитанието започва в семейството, първите 7 години.
50
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До гостенкаКой нормален ще си сложи такива татуси на лицето ? :)) Ще кажеш си е татуирал затворническия номер на бузата, това нормално ли е според теб скъпа :))) Този ако го вкарат в затвора, направо ще стане булка, не за друго, ами щото е снасял на ченгетата :)))
49
1
 
4
 
! Отговори
гостенка преди 2 години
До Анонименкато са си взели дозата, те са спокойни видимо. Ще забележат когато не си е взел дозата, когато няма пари да си купи следващата... Той не живее при тях, той се е криел, това не е нещо с което се парадира и се хвалиш! Има много свестни хора, родители, но децата им..., мани мани
48
6
 
1
 
! Отговори
гостенка преди 2 години
До Анонимени като му се скарат за татусите, какво, ще иде да си ги махне? Със сигурност са казали мнението си по въпроса. Ти като ти се скарат вашите, дали ги слушаш след като си се изнесъл и си минал +18.
47
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Наркоманията не прощава, познавам такива хора, рано или късно ще се затрият или утрепят някъде, ама тези родители да не са знаели, че и на вечеря бил с тях, смех :)))
46
0
 
6
 
! Отговори
К1Д преди 2 години
По света агитките правят дарения,еко акции ,засаждат дървета ,събират се семейно на пикник ,а част от нашите агитки са превърнати в поръчкови ОПГ та от мутрите дето държаха клубовете и бръмчат на херца и мачкат хора по пътищата...
45
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Семерджиев е част от приятелския кръг на Кирил Петков.
44
0
 
10
 
! Отговори
? преди 2 години
Удоволствията станаха свръх достъпни, а елитите постоянно си измислят нови ценности и потребности, които биомасата смята за манна небесна. И така има вече голяма нетърпимост в обществата, а ценностите и морала са динозавърски думи. Живота все повече се обезсмисля за голяма част от консуматорското общество...
43
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Майката може да не го е родила, но с бащата много си пасват на акъл
42
1
 
9
 
! Отговори
Въпрос преди 2 години
Ти като си мушкал майкамy защо не си се изхвърлил на мокета а сте запукали двамата Таквиз букулуци-убийци и паразитu!
41
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Бащата на Семерджиев: Майка му не е родила човек, който може да направи такова нещо" Хм ,да не са разменили бебетата в родилното ???
40
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И бащата е един умен, уменнн...генетична даденост в родата явно!
39
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Той от 15 години е дилър, тез не били знаели, смех в залата :))) А скараха ли му се, че си е нарисувал лицето като пандизчия, или за тех е нормално нещо това :)))
38
0
 
12
 
! Отговори
Аз преди 2 години
Абсолютно такъв е случая. Майка ми е учителка - виждам го всеки ден. Детето може да слуша чалга в час, да играе карти или квото и да е, ако учителката направи забележка идва родителка с претенции и казва - "що сти му направила забилежка на гиниалния ми син?"
37
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Имаш татуиран лежал в затвора, каращ без книжка наркоман пред себе си ! Колко трябва да си сляп, че това, което си създал не е човек! Явно трябва да си същия, че и другата ви рожба и тя същото подобие на ***, щом го хванаха да кара пил още следващата вечер.