Бащата на Семерджиев: Майка му не е родила човек, който може да направи такова нещо

Пет нощи не спя, допълва мъжът
12 юли 2022 11:02, Нели Христова
184
Бащата на Семерджиев: Майка му не е родила човек, който може да направи такова нещо
Снимка: БГНЕС

В моето съзнание е, че не съм създал човек, майка му не е родила човек, който може да направи такова нещо. Но ето, че се е случило. Това заяви пред bTV Константин Семерджиев - бащата на Георги Семерджиев, който е арестуван за тежката катастрофа в София, при която загинаха две жени.

Още по темата

Бащата на Семерджиев добави, че е бил на мястото на катастрофата два часа след фаталния инцидент, а въпросната вечер малко преди катастрофата всички са били на семейна вечеря и родителите му не са забелязали нищо нередно иначе е нямало да го пуснат да се качи на автомобила.

Константин Семерджиев призна, че не са знаели, че Георги има проблеми с наркотиците. Тое е живеел отделно в квартал „Лозенец“ и именно те са съдействали и са посочили адреса му, където малко по-късно беше и арестуван Георги Семерджиев.

„Той беше на вечеря вкъщи и нищо не подсказваше, че това нещо се е случило с наркотиците. Тръгна си от вечерята около 20:30 ч. някъде. Преди това отиде да вземе брат си от работа. Пет нощи не съм спал и не знам накъде да тръгна. Излизам от вкъщи, гледам хората около себе си, имам чувството, че всички ме гледат и се връщам обратно вкъщи“, заяви баща му.

Разследването на смъртта на двете жени продължава. В МВР тече и вътрешна проверка за това дали и от кого е бил покровителстван Георги Семерджиев.

На този фон отстраниха от длъжност и образуваха дисциплинарно производство срещу полицайката, за която се предполага, че е помогнала на Георги Семерджиев да избяга след катастрофата.

Със заповед на директора на СДВР в петък е образувано дисциплинарно производство срещу нея. Тя е постъпила на работа в системата на МВР през декември 2020 г. Била е с служител в група „Охрана на обществения ред“ към сектор „Охранителна полиция“ в 1-во РПУ в София.

Дисциплинарното производство е образувано заради нарушение на етичните правила за поведение на държавните служители в МВР. Радева е отстранена от работа за два месеца.

Беше потвърдено, че шофьорската книжка на Семерджиев от Швейцария е фалшива.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


184
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
7
 
! Отговори
.. преди 2 години
от хард *** мутра и чадъри престъпления джипове минахме на сбъркало и объркано момче, което е направило голямата беля без да иска и сега да го изключат от даскало и така до следващия път в другото даскало..
35
0
 
6
 
! Отговори
Стринката и Лелята преди 2 години
*** той ангелче Жорето бе - как тъй ша лити с кулата и ша блъска хора. Той на червено дори е спирал, камо ли на хора. И какви са тяз глупости за наркотици бря - той милият си татуира кръстове навсякъде, да се вижда, че е мирянин и следва божите заповеди. Даже един на *** си татуира, като седне да го боли и да му напомня на болката на Божия Син. Илюминатите го натопиха Жорето - Господ да му помогне дано! На записите се вижда как два рептила стрелят по колата с гранатомет и затова катастрофира!
34
0
 
2
 
! Отговори
буч преди 2 години
До АнонименСтава за тоалетна хартия а не за раБ албум!
33
0
 
10
 
! Отговори
Аз преди 2 години
Тя и щерката на Митю Очите обясняваше колко е добър татко и. Отиват на семейна вечеря до ресторанта и изведнъж от нищото им спрятат засада...
32
0
 
7
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
КИФЛАТА: ДОРИ НЕ МЕ УВОЛНИХА ОТ МВР ВЪПРЕКИ ВСИЧКИТЕ МИ ПРОВИНЕНИЯ, А САМО ВРЕМЕННО МЕ ОТСТРАНИХА ДОКАТО УТИХНАТ НЕЩАТА! МВР СЕ Е СРАСТНАЛО С ПРЕСТЪПНОСТТА А ПРИ СЛЕДСТВИЕТО И ПРОКУРАТУРАТА Е В ПЪТИ ПО-ЗЛЕ И ОТ ПРИ МВР КЪДЕТО ВСЕ ОЩЕ МОЖЕ И ДА ИМА ЧИТАВИ СЛУЖИТЕЛИ !
31
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всичките да ги строят до стената и да ги разстрелят ще е най-добре
30
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
То не е само до раждането. Човекът се възпитава и израства в определя среда, а до 18- тата му година родителите отговарят за него. Какво сте възпитали? Човек уважаващ другите и спазваш законите ли?
29
0
 
11
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
СЕМЕРДЖИЕВ: НИЩО НЯМА ДА ДОКАЖЕТЕ, ЗАЩОТО ЯКО ШАРЯ ПАРИ В МВР! ДО КРАЯ НА ГОДИНАТА СЛУЧАЯ НЯМА ДА Е В ТОП НОВИНИТЕ , А АЗ ЩЕ СЪМ НА СВОБОДА ОТ АРЕСТА, А ДЕЛОТО ЩЕ СЕ ВЛАЧИ 10 ГОДИНИ И ЩЕ МЕ ОПРАВДАЯТ И ЩЕ ОСЪДЯ И ДЪРЖАВАТА!
28
0
 
30
 
! Отговори
Пешеходец преди 2 години
А близките на двете загинали момичета дали спят? И колко още има като тях?
27
0
 
16
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
СЕМЕРДЖИЕВ: ГЛАСОВЕТЕ БЯХА ,ТЕ МЕ ОТВЛЯКОХА И ПОЕХА КОНТРОЛ НАД ТЯЛОТО МИ ДОКАТО СЪЗНАНИЕТО МИ БЕШЕ ЗАТВОРЕНО И ИЗМЪЧВАНО!
26
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бащата никога не се знае кой е , само майката си го знае !Попитали Кали , каксе обръща към децата си , след като са с еднакво име всичките , тя отговорила , по фамилията !
25
0
 
16
 
! Отговори
баба мара преди 2 години
вие не сте родили уби-ец но сте отгледали уби-ец 5 нощи не сте спали амидругите две семеиства те ще спят ли до края на живота си не се покаваите и не сеизказваите този нар-ко-ман трябва да бъде прибран защото застрашававас и обществото от това човек не става
24
0
 
18
 
! Отговори
Анти Тяло преди 2 години
Родила го е леля му!!!
23
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Може да го е донесъл щъркела? :)
22
1
 
26
 
! Отговори
ХХЛ преди 2 години
Този в затвора под строг режим, а Симонка да се захваща да мие чинии в някое квартално кръчме. Чинии казвам, дори не сервитьорка, за да не я виждат хората поне засега, че много народна любов си спечели.
21
0
 
24
 
! Отговори
Молим вЪ преди 2 години
Може ли снимка на таткото, понеже за майката разбрахме, че не е родила такъв човек, поне да видим кой го е правил този безгрешник?
20
0
 
15
 
! Отговори
и те така преди 2 години
възпитаниеееее , това сте пропуснали ! и няма как да не е имало сигнали че е зависим от наркотици но вие не сте искали да видите действителноста .
19
0
 
23
 
! Отговори
999 преди 2 години
И от кого е бил отвлечен Гошо - от извънземните май? Типично наркоманско психясване.
18
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не знаели-не чули-не разбралиСинковеца арестуван,"лежал"(САМО!!!за 8месеца-щот ухо,топач и слуга на милицията и прокуратурата) в затвора заради кг.наркотици..да не е бил на спортен лагер..над 15г "кара" и вози без книжка..от години се изживява на гангстер-баровец с лампи -палки-станции..не слиза от черешата..То бивш наркоман няма...както и бивша К ур .. ваИ правилно е казал народаА че синковеца *** - и убиец наркоман с лампи или без то очевадно..Жалко за момичетата и техните близки..
17
0
 
12
 
! Отговори
В.Узунов преди 2 години
Да се откаже от сина си в Държавен вестник!Дъртата така искаше да се откаже от мен