Частни съдебни изпълнители продават 19 хотела

Най-евтиният е почивна база в село до Трявна - 17 500 лв.
Обновена: 14 яну 2011 14:53 | 13 яну 2011 09:24,
49
Частни съдебни изпълнители продават 19 хотела
Хотел за продан в София, кв. Суходол. Снимка: www.bcpea.org

Частни съдебни изпълнители продават 19 хотела, като най-скъпият е в гр. Несебър с начална цена от 7,43 млн. лв. и краен срок за подаване на оферти 27 януари 2011 г., показва обява в уеб страницата на Камарата на частните съдебни изпълнители.

Площта на хотела в Несебър е 12 750 кв. м, което означава, че началната цена е 583 лв. на квадратен метър.

Най-евтино като обща начална цена се предлага почивна станция в село Радино, община Трявна - срещу 17 500 лв., или 43,75 лв. на квадратен метър.

Почивната станция има двор с площ 500 кв. м. Първият етаж се състои от магазин, склад, кухня и трапезария и санитарен възел, а на втори и трети етаж са разположени 10 стаи за гости.

При средна цена на кв. м от 15 лв. се предлагат масивна двуетажна жилищна сграда (бивше училище), масивна двуетажна сграда – пансион и масивна едноетажна сграда в село Кошов с обща площ от 4 500 кв. м.

Снимки на някои от предлаганите имоти може да разгледате тук.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
1
 
! Отговори
kleopatra преди 13 години
do:Sharkkomentarut ti e mnogo to4en i realen.Jalko naistina za horicata, koito ostavat bez jili6ta!VSEIZVESTNO E, 4E TAK KUDETO IMA MILIONI-NQMA NITO SUVEST NITO ZAKONI!
41
3
 
3
 
! Отговори
АНИТА преди 13 години
А когато теглиха кредитите на мислиха, сега реват... айде нема нужда не си знаят на *** петъка... бизнесмени всичките...
40
0
 
4
 
! Отговори
CA преди 13 години
Съдийте изпълнтелите са такава престъпна *** - единственната разлика между тях и мутрите от времето са СИК и ВИС е,че не идват да те пребиват, но психологическия тормоз, наглоста и безочието с което дейсват нанасят много по големи поражения върху хората отколкото един мутренски бой. Как може наглите *** да отидат на местоработата ти и да почнат да разправят на всичките ти колеги,че дължиш пари. Агенций за събиране има навсякъде по света, но във всяка бяла държава този бизнес е толкова строго регулиран от държавата,че ако това се случи копелетата такова обещетение ще ги осъдят да платят че може да стане така че на тях да им пращат събирачи на дългове за да го платят.
39
1
 
2
 
! Отговори
галактика преди 13 години
Какво ще се случи с така наречените незаконни строежи ----- Строени са с незаконни пари, ще бъдат продадени на други хора, включително и на чужденци за още повече пари и така бившитесобственици стават още по-богати ---- Това не е начин за борене на престъпността, а тя само се видоизменя
38
1
 
3
 
! Отговори
Добре ли е? преди 13 години
Поздрав за всички ЧСИ-та с песента "МИЛИОНЕРЧЕ" :)))
37
0
 
18
 
! Отговори
не ги исам... преди 13 години
Хотел в София, кв. Суходол типичната съвременна безвкусна архитектура и цветова гама да не съм луд да дам първоначална цена в размер на 960 000 лева !?!?Хотел в Балчик защо ми е то е в града, не ми харесва, за тия пари ще си взема нещо сто пъти по-добро - начална тръжна цена - 789 300 лв.!!!Хотел в с. Малка Верея, община Стара Загора горе-долу, ама тия колонади простотия ! Начална цена - 495 000 лв.- да махнат бутафорната ограда и парапет и юката искам български растения....Вила в с. Гърляно, община Кюстендил това плевня ли е било ? и за това - начална цена - 15 200 лв ???Вила в с. Пчелин, община Костенец и това ли е вила запустяла боядисана съборетина.... ачална цена от 25 560 лв. не давам толкова...Имот в гр. Сливен, местността "Орта синур" къщата е със запазена българска архитектура, но много скъпо.. начална цена - 585 750 лв !!!Нищо не ми хареса спокойно ми е защото и пари нямам за да купувам....
36
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Като им гледам цените май още ще почакат за купувачи :) ...Алооо, Интернет промени бизнеса бе калъфи. Хората за 5мин проверяват цените в Чикаго примерно на апартаменти, и веднага ги сравняват и що да видят...в България мнооого по скъпо :) ...Балъците свършиха..
35
1
 
6
 
! Отговори
с. преди 13 години
Шеф съм на отдел "овешки ресурси" на много голяма фирма!Отговарям за целия персонал и всекиднвно се занимавам с банки,съдия-изпълнители и подобни!Айде точно за съдия-изпълнители да не ме отваряш!Няма такава нагла и безочлива ***!На такива свинщини съм се нагледал,че направо не е за вярване!Мачкат хорицата невероятно!Дислексия съм имал!***!
34
4
 
14
 
! Отговори
с. преди 13 години
Абе при Серьожа такъв-онакъв,ама така да са натискали хората за пари не си спомням!Ето чета днес,че ако не си сваля старата винетка от стъклото 400 кинта глоба!Колата ми маркирана щото иначе не мога да си направя каско!Сега драпат с задна дата да ме глобяват 150 кинта заради лепенката!При положение,че когато е правена въпросната маркировка това е било напълно законно!И вие блеете от възторг!Това,че не подкрепям ГЕРБ и техните безумия не ме прави комунист!*** сте!
33
3
 
1
 
! Отговори
Вертеп преди 13 години
Льончооо, Льончо... ти дислексия ли имаш?
32
3
 
2
 
! Отговори
Цербер преди 13 години
34 Какво искаш да кажеш, първо съдия изпълнителя е частен не зависи от правителството, а и ако няма продадени хотели от съдия изпълнител това значи, че няма неплатежеспособни длъжници.
31
2
 
3
 
! Отговори
Мирко преди 13 години
Направете си извода кой командва на тази територия, без значение кой официално е на власт. Това, че в момента се извърта и не се дават кредити, ми говори кои хора дектуват в тази територия. Борисов само ни играе театър.
30
2
 
3
 
! Отговори
с. преди 13 години
Че съдия-изпълнителите да не би само с ипотеки да се занимават бе!Изсмукват си Топлофикация например някаква сметка от пръстите и ако не платиш ти пращат един такъв вампир да ти изпие кръвчицата!Я не пиши глупости!
29
0
 
4
 
! Отговори
Мирко преди 13 години
Да напиша нещо по темата. В момента се продават евтино много неща. Не искам да дискутирам дали е правилно или грешно. Искам да припомня какво стана през 1997 до 2000 г. почна се приватизиция, но интересното беше че кредити се отпускаха само на наши хора. На хора със обезпечения и бизнес план които не са в списъка кредити нямаше. Първите нормални кредити се отпускаха след 2001г. Сега пак се ограбват хората, пак ниски цени и пак няма кредити за всички. Същото беше и през първите години след 90-та.
28
0
 
0
 
! Отговори
Вертеп преди 13 години
Само така - не беше за тебе.
27
2
 
5
 
! Отговори
Вертеп преди 13 години
Не мога да разбера защо се чувствате длъжни да коментирате всичко, което се публикува... Кои от вас са виждали въобще съдия изпълнител? Те хората не им е само т'ва работата да вземат имотите от безумните ви ипотеки...Не знам, братче, нивото резко е паднало!
26
1
 
2
 
! Отговори
14563 преди 13 години
Ще се краде както се е крадяло и досега! ако не е царя, или някой друг ,то в този случай ще са тези частни съдебни изпълнители. Защото кой мислите ще купи тези имоти-техни поставени лица и в крайна сметка имотите ще отидат пак в техните ръце! да не мислите че някой честен човек ще се добере до тези хотели!!!
25
1
 
15
 
! Отговори
с. преди 13 години
Какво общо имат ГЕРБ с продаването на ипотекирани имоти от банките бе!???Вземи изпий едно-две кафета,че не си в час!
24
7
 
1
 
! Отговори
с. до 22 преди 13 години
Работа като другите е другия път!Като влачиха децата на оня човечец в Асеновград за да му ги вземат и да ги пратят в Полша и те крещяха за помощ си беше обикновен работен ден нали!??Пожелавам ти и ти да се окажеш в подобна ситуация и да разбереш за какво става въпрос!
23
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
га крадоха не риваха,а сега ривът

Спонсорирани публикации