Talk24: Residential Places & Offices представя новите тенденции за дома и офиса на 21 април по Bloomberg TV Bulgaria

Цените на недвижимите имоти, енергийната независимост, дизайна и електромобилите – на фокус в дискусията в 20:00 часа
18 апр 2024 13:16, Красимир Ангелов
0
Talk24: Residential Places & Offices представя новите тенденции за дома и офиса на 21 април по Bloomberg TV Bulgaria

Как политическата криза и инфлацията в България се отразява на строителството и пазара на жилища у нас? Какви са новите тенденции в интериорния дизайн и кои са възобновяемите енергийни източници за дома и офиса? Отговорите на тези и други въпроси ще представят специалистите в сектора на недвижими имоти в първото за тази година издание на Talk24: Residential Places & Offices, което ще се излъчи на 21 април от 20:00 часа по Bloomberg TV Bulgaria.

Телевизионната дискусия на бизнес телевизията ще насочи вниманието на зрителите в пет основни теми. Дискусията ще бъде открита с фокус върху „Новите тенденции в жилищното строителство", където инж. Георги Шопов - председател на Управителния съвет на НАСП, ще говори за динамиката в имотния сектор на фона на случващите се събития у нас и по света.

Втори акцент в разговора ще бъде на тема „Дизайнът днес и утре - как се променя съвременният дом и хората в него?". Интериорният дизайнер Мила Владиславова ще очертае кои са основните изисквания и предпочитания на съвременния човек, когато придават уют в своя дом.

Слави Рангелов - основател на "Green Energy Supplier LLC", ще представи на зрителите пред малкия екран темата  „Бъдещето на решенията за съхранение на енергия и ролята на ВЕИ в подобряването на енергийната независимост за дома и бизнеса". Той ще насочи вниманието към цените на електроенергията, въглеродния отпечатък, пазарните тенденции и цените на фотоволтаичното оборудване.

Като продължение на темата за зелената енергия, в студиото Радослав Радев - собственик и управител на Ennovaty, ще анализира какви са решенията за дома и бизнеса при електромобилите. В Talk24: Residential Places & Offices Радев ще обясни какво представляват „умните зарядни станции“ и кои са необходимите държавни стимули, за да бъде улеснен процесът на преход към по-екологичен транспорт.

Финал на телевизионното издание на Bloomberg TV Bulgaria ще постави темата „Офиси на бъдещето - интериор от ново поколение". Рафаел Чичек - съосновател и управител на Проджект Левъл ООД, ще посочи основните тенденции в офис обзавеждането и какво предстои в динамичните времена, докато бизнесът у нас изпитва затруднения.

Проектът се осъществява със специалната подкрепа на Национална асоциация на строителните предприемачи, Green Energy Supplier, Ennovaty, Verrsus и The Project.

Медийни партньори на мултиплатформения проект са Investor.bg, Dnes.bg и Money.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: Bloomberg TV Bulgaria
Още от България
154 000 кокошки са с птичи грип в Асеновград
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари