Фенове сте на "Бързи и яростни"? Дават $900 да ги гледате

Така компанията подгрява за новия епизод от сагата
25 фев 2020 16:28, Нели Христова
21
Фенове сте на "Бързи и яростни"? Дават $900 да ги гледате
Снимки: БГНЕС

Харесвате ли филмите от поредицата "Бързи и яростни"? А какво бихте казали, ако някой ви плати 900 долара и ви обещае допълнителни награди, за да ги изгледате отново? Точно такова предложение направи един дилър на Honda в Йонкърс, щата Ню Йорк - и всеки може да кандидатства, съобщава Automedia.

Идеята на Yonkers Honda е да плати сумата на щастливия победител в конкурса им, който после ще изглежда филмите на един дъх и ще пише във Facebook и Twitter за преживяването. По този начин компанията ще подгрее публиката за задаващия се нов филм от поредицата.

Кандидатите за Fast Saga Binge-Watch Contest се приемат до 6 май на сайта на дилъра. Желаещите трябва да отговорят на няколко прости въпроса: кой е любимият ви автомобилен филм за всички времена, какво най-много харесвате в автомобилите и в шофирането, и накрая да обясните защо смятате, че вие сте идеалният човек за тази задача.

Победителят ще трябва да изгледа всичките осем епизода на "Бързи и яростни", както и миналогодишния Hobbs and Shaw, в седмицата преди премиерата на деветия филм на 22 май. От компанията ще ви дадат специални въпросници, които да попълвате, докато гледате, оценявайки всеки филм в сравнение состаналите. Трябва да пишете за впечатленията си и в социалните мрежи. Honda Yonkers ще ви снабди с копия на всички филми, както и с достатъчни количества енергийни напитки и чипс, за да издържите изпитанието.

Интересът на дилър на Honda към "Бързи и яростни" е разбираем, защото във филмите се появяват доста модели на японската марка - доработени Civic, Acura NSX и Honda S2000.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Зад блока ми да се състезават на паркинга , ше си пусна да гледам мач дори да е миньор срещу ботунец
17
1
 
1
 
! Отговори
До АТАКИСТ и Mayhem преди 4 години
Абе, що не си вземете стая?
16
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кой 10 годишен има 900 долара?
15
1
 
1
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 4 години
Mayhem, затова говорех!Както не харесвам Дизел-а като актьор, така и тази музика не я харесвам- даже в пъти повече! Казах ти, доста сме различни откъм симпатии към дадени актьори, а сега се оказа и че откъм музика!
14
1
 
1
 
! Отговори
Mayhem преди 4 години
Fredi викаш, уважавам ги, те са част от истирията на музиката (рок и нагоре). Аз през годините се ъпгрейтвах :D, започнах с *** метъл и Металика, после death metal, doom metal, black metal. Слушам и grind core, но само избрани банди. За мене е много важно вокала да ми реве, чисти вокали не ми харесват от 20 години :)Чуй тази песен и ми кажи какво мислиш (ако искаш де :) )Abbath - Harvest Pyre (има клип в тубата)
13
1
 
5
 
! Отговори
бг трафик преди 4 години
Всеки ден гледам "бързи и яростни", на живо, все пак в бг по подходящо би било названието "*** и прости цъpвyли".
12
1
 
1
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 4 години
до 11 MayhemИма много велики филми.Кажи жанр за да ти кажа за мен кой е номер едно в този жанр.Иначе в музиката- Куин и Фреди Меркюри!
11
1
 
1
 
! Отговори
Mayhem преди 4 години
До АТАКИСТДобре брат, дай най-великия филм, който си гледал на този свят, аз първо мислих да са трите нахй-велики, но ...ще забравя много велики.Филм и банда :)аз ти ги казвам1 Deer Hunter / Metallica (до 91)
10
1
 
1
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 4 години
до 9 Робин Уилямс не ти хареса в " Добрият Уил Хънтинг"? Той там изиграва себе си- когато гледаше пълната мивка с мръсни чинии на чаша уиски на масата! Толкова депресиран и замислен от думите на Мат Деймънт тогава във филма. И знаем после какво се случи в реалния му живот.
9
2
 
1
 
! Отговори
Mayhem преди 4 години
НЕ, ти ме прецака :). Аз казах най-големите, но сър Антъни е ......Морган Фрийман ....но го обичам, честно !!!!!!!!!! Джон Малкович не ми хареса много, предпочитам Джони Деп, който е от новата генерация. Робин Уилямс е един от най-противните ми актьори , не знам защо, още от Джуманжи не ми хареса, но човека го няма, така че ще кажа , добър актьор. А иначе , какво да кажеме за сър Роуен Аткинсон, или пъk za Джон Клийз (ОГРОМЕН) :)
8
1
 
1
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 4 години
До 7 Mayhem А, тук вече съм съгласен с предпочитанията ти + Антъни Хопкинс, Робин Уилямс, Джон Малкович, Морган Фрийман...много са!
7
1
 
1
 
! Отговори
Mayhem преди 4 години
До АТАКИСТЛюбимите ми актьори са Луи Дьо Финес, Ал Пачино , Роберт де Ниро и Кристофър Уоалкан (заради Deer Hunter и Мъртва Зона, сещаш се) :). Слушам блек метъл също така :Д
6
1
 
1
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 4 години
до MayhemРазбрах те от първия път още, че двамата имаме различни вкусове за актьорска игра.Забравих да включа и Скот Адкинс, той допълва картинката на тези герои станали идоли на тийнчетата.
5
1
 
2
 
! Отговори
истината преди 4 години
Ако никога не си карал или возил на кола може и да повярваш, че някой от нещата в филма са възможни.Същото е с актьорите ако не си гледал други тези са най-добрите.
4
1
 
1
 
! Отговори
Mayhem преди 4 години
Атакист, гледай сега брат, аз съм 40+, мене мусколи не ме впечатляват, аз си имам. Просто когато излезна първия Пълен мрак, и го гледах, направо бях потресен, страхотно беше, Някаъде в тези години гледахх и Смъртоносен хоризонт съъс Сам Нийл, който съм го гледал да играе после Мерлин , Жоал Хавеланж и т.н. Аз харесвам филми, и на хубавите филми запомням актьорите. Признавам, че само заради Вин Дизел гледах няколко от "бързи и яростни", не ми харесаха. А иначе с Дхейн не съм гледал нито един филм
3
3
 
7
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 4 години
Маyhem, Дизела е същият типаж, като оня Дуейн Джонсън- Скаличката.Напъват се горките с тяло и мускули и дотам.Нямат онази харизма на големи актьори.За 15 -20 годишни пубери са страхотни актьори, да!
2
2
 
7
 
! Отговори
Mayhem преди 4 години
Колега, аз не харесвам тоя смешен филм, но Вин Дизел не е ***. Едни от най-великите филми, които съм гледал са с него, а имменно Pitch Black 1, 2, 3. Това е невероятна фантастика. 2ката е ***, но 1 и 3 са мега класики. Ридик :)
1
2
 
11
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 4 години
Да ми се махате от главата с тия фантасмагории "Бързи и яростни" и тоя *** Вин Дизел, че не се търпите вече!Кралят в този жанр е филмът "Шофьорът" от 1978-*** година с Райън О'Нийл в ролята на шофьора.Без компютърни ефекти, без помпане на мускули...просто страхотна режисура и зверско шофиране без ефекти.