Пешеходец е загинал на място в столицата

Блъснал го автобус 111 на Околовръстния път
Обновена: 12 май 2011 11:39 | 12 май 2011 11:39,
30
Пешеходец е загинал на място в столицата
Снимка: Архив Булфото

Автобус на градския транспорт, който се движел по линията 111, е блъснал пешеходец на Околовръстния път в София, съобщиха за "Фокус" от Центъра за градска мобилност.

Пешеходецът е загинал намясто. Инцидентът е станал около 8,30 часа тази сутрин.

Все още се изясняват причините за катастрофата. Полицията прави оглед на местопроизшествието.

Катастрофата е станала след участъка с ремонтни дейности по разширяване на шосето в посока Перник.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
3
 
! Отговори
мммммммм преди 13 години
доколкото разбрах прибирал се от работа. Предполагам че е бил пазач на някоя от фирмите които правят околовръсното. човека беше на около 65 години.Истината е че не гледаше въобще.Удърът в автобуса беше съвсем слаб.Само леко се пукна предното стъкло.Лощото е че човека попадна под гумите.Шофьора наистина направи всичко възможно да го спаси.
28
0
 
1
 
! Отговори
? преди 13 години
надлеза е за работниците нали така казвате, а човека работник ли е бил? Според вас случайни минувачи дали могат да го ползват тоя надлез?
27
1
 
9
 
! Отговори
до 25 преди 13 години
Кой сигнализира за неуместни коментари ли ? Ами винаги се намират такива хора ,навремето през комунизма имаше групи доброволци клюкари и клеветници наречени "отрядници" към народната милиция , така че и сайта си има отрядници ! Не им се чуди , винаги ги е имало и за съжаление ще ги има !
26
4
 
16
 
! Отговори
ммммммммм преди 13 години
бях в автобуса. караше с 20км/ч човека искочи на метър пред автобуса.пресичаше по диагона тичайки.само на 30 м от мястото има временен надлез за работниците. кой според вас е виновен?
25
2
 
3
 
! Отговори
JCPenney преди 13 години
добре де, на кой му прави извратено удоволствие да сигнализира за неуместни коментари,без значение какъв е той !!!!!Времето е хубаво, който няма какво да прави да отиде да се разходи!
24
3
 
8
 
! Отговори
стефан преди 13 години
На мен чак ми е странно, че рядко има прегазени хора на околовръстното, защото сигурно всички са забелязали, че от Младост до Горнобански път няма нито едно място за пресичане освен на главните кръстовища. А хората тичат през мантинелите на новите скоростни участъци и е само въпрос на време да започнат да ги блъскат- все пак там се кара с 120 км/ч. Липсата на места за пресичане е пълно безумие- правените недоправени магистрали на бойко тъпака!!!
23
1
 
7
 
! Отговори
.... преди 13 години
Лека му пръст на човечеца който си е заминал, но да пресичаш околовръстното си е тото, 50/50 . Хората които са виновни..., никога, никой няма да ги обвини за случилото се.
22
8
 
3
 
! Отговори
elata72 преди 13 години
жалко за 4овека,ама сте прави за неправилното преси4ане.
21
0
 
13
 
! Отговори
очевидец преди 13 години
за спорещите участъка на инцидента е : по околовръстния път има отбивка за лифтена станция Алеко, там мантинели и ''магистрален'' път както прочетох НЯМА, но има спирка на 111 точно до скелето в посока от Младост към Перник на самото окловръстно, така че ако някой живее там където ние наприемр и трябва да си хване въпросния градски транспорт, как това ще стане без да пресече улицата при положение че спирката е отсреща??ВСИЧКИ ШОФЬОРИ ЗНАЕМ С КАКВА СКОРОСТ КАРАТ АВТОБУСИТЕ И КОЛКО СА ''ТОЛЕРАНТНИ
20
0
 
9
 
! Отговори
очевидец преди 13 години
Към коментар 3: като има спирка, до която трябва да се стигне как да стане това?? Виновни са тези които не са помислили че пешеходна пътека явно трябва да има, плщс това монете от там и сами ще разберете колко е абсурдно всичко... скелета, кал, намалена видимост и спирка на пътя буквално, жалко за човека :(
19
10
 
14
 
! Отговори
Жорж преди 13 години
Каквото и да е било положението шофьора е трябвало да избегне удара, ОСВЕН АКО Е НЯМАЛ ВИДИМОСТ. Във всички други случаи шофьора трябва да се държи виновен. Освен това, за да го убие на място, значи се е движел с над разрешената скорост. Мисля, че беше 40км/ч за тази отсечка.В България шофьорска култура няма!
18
0
 
14
 
! Отговори
oчевидец преди 13 години
Живея в района, тази сутрин на път за работа това беше първото което видях слизайки на околовръстното, гледката беше потресаваща, не разбирам защо всички тези полицаи които се бяха събрали там поне не бяха покрили човека?А що се отнася до това кой къде пресича...там пешеходна пътека НЯМА, кажете ми как човек, който иска да хване автобус може да го направи ако няма право да пресече до спирката, която е там???? Другото важно нещо е, видимоста там е намалена заради скелето, което са изградили
17
0
 
17
 
! Отговори
Ина преди 13 години
Живея до мястото на произшествието, имах лошия късмет да мина от там минути след това, това е спирката на 111 до лифта. А колкото до виновника- моля ви-с това движение, и тези постояни ремонти там и фактът че хората са принудени да чакат автобуса направо на пътя- може би беше по-скоро въпрос на време. А всички знаем, че там където няма пешеходна пътека, за такава се счита продължението на тротоара на всяко кръстовище. Не че и тротоар има.
16
0
 
5
 
! Отговори
охо преди 13 години
как ще е наред, като продължава да има такива като теб, напълно неграмотни :)
15
6
 
2
 
! Отговори
JCPenney преди 13 години
пресичал е неразрешено
14
9
 
1
 
! Отговори
J.C. преди 13 години
Presi4al e na miasto kadeto niama pravo da pesi4a,zna4i normalno e da zagine,vapreki 4e v Bulgaria po4ti nishto ne e nared,samo krajbi i laji varviat yspeshno
13
3
 
11
 
! Отговори
до 7 преди 13 години
Познавам няколко шофьора от градския транспорт които са много интелигентни и културни, и нямат нищо общо с понятието "шофер съм от градския", така че не казвай 100%
12
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Там , където е сгазен има спирка на градски транпорт. Пътя е стеснен заради ремонта на околовръстното, а пътниците са принудени да притичват между колите, ако искат да пресекат. Пешеходна пътека няма.
11
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Напълно подкрепям номер 6, пример: околовръстното - кръговото при Драгалевци, там е с пешеходни пътеки.
10
5
 
6
 
! Отговори
Bobkata преди 13 години
Presi4aneto e zabraneno na mqstoto kudeto e stanalo proiz6estivieto. Estestveno 4e e burzo da vinim toq ili oniq, no trqbwa da se znae 4e peshehodcite sushto imat otgowornosti i pravila koito da spazvat! Ne da presi4at kato ovce ..