Хванаха двама пияни шофьори в Шуменско

Единият от тях няма и книжка
20 окт 2012 10:58,
2
Хванаха двама пияни шофьори в Шуменско
И двамата водачи са се качили зад волана солидно почерпени. Снимка: архив Булфото

Шуменските полицаи са хванали тази нощ двама души да шофират след употреба на алкохол, а единият от тях - и без книжка, съобщиха от полицията в града.

Около 03.00 часа след полунощ за проверка на ул. „Университетска” в Шумен е спрян водачът на лек автомобил „Форд ескорт”, със софийска регистрация. Полицейските служители установили, че 23-годишният водач от село Ветрино, област Варна, е седнал зад волана след употреба на алкохол.

Техническо средство отчело 2,10 промила в издишания въздух. Водачът отказал да даде кръвна проба за химичен анализ. Задържан е за срок от 24 часа в Районно управление „Полиция” - Шумен. За извършено престъпление по чл. 343 Б от НК е започнато бързо производство.

Около 06.20 ч. в дежурната оперативна част на ОДМВР - Шумен от тел 112 е постъпил сигнал за възникнало ПТП на изхода на село Мадара, посока към село Кюлевча.

На място е изпратен патрулен екип. Установено е, че водачът, който излязъл с автомобила от пътното платно, не притежава свидетелство за управление на моторно превозно средство. 21-годишният мъж от с. Кюлевча седнал зад волана на „Хонда Сивик” с шуменска регистрация и след употреба на алкохол.

Дрегерът отчел 1,59 промила в издишания въздух. Водачът е задържан за срок от 24 часа, започнато е бързо производство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
2
 
! Отговори
1 преди 11 години
До Хахо,хахо хахо,ястреби в кюлевча няма,има само *** ***.