Цветанов обеща още арести

Тази вечер ще бъдат задържани лица, свързани с тежки престъпления
23 яну 2013 19:42, Миглена Иванова
61
Цветанов обеща още арести
Цветан Цветанов. Снимка: БТА

Предстои в днешния ден, но по-късно, да бъдат задържани лица, свързани с тежки престъпления, каза в Кюстендил вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов, цитиран от БТА.

Той посочи, че тези престъпления са извършени на територията на страната през последните месеци.

За мен е важно, че фокусираме вниманието си върху тежката организирана престъпност. Убеден съм, че по престъпленията, които са извършени на територията на страната, колегите работят много сериозно по документирането им и задържането на лицата, които са съпричастни към тях, посочи Цветанов.

На въпрос за необходимостта от приемането на закони за специалните служби Цветанов посочи, че има пълен политически консенсус за необходимостта от приемането на закони за Националната служба за охрана (НСО), за Националната разузнавателна служба (НРС), за военната сигурност, както и устройствен закон, регламентиращ дейността на специалните служби.

Проектозаконите бяха обсъждани сред много съсловни организации, бяха осъществени дебати и в няколко университета в страната. Утре е предвидено гледането на законите на първо четене.

Надявам се, че в рамките на два месеца всички детайли ще бъдат изчистени и че през април ще имаме приети закони, посочи вицепремиерът Цветанов.

Според него дебатът за тези закони е трябвало да се води преди много години, защото НРС и НСО са службите, които 23 години нямат закон, който да регламентира тяхната дейност, и винаги са се уреждали или изменяли с нормативни актове на Министерския съвет.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
TАЗИ ВЕЧЕР ЩЕ БЪДАТ ХВАНАТИ ...............А ТО КАКВО СТАНА ОБРАХА БАНКА ПРЕДИ ЧАС И ИНКАСО АВТОМОБИЛ, СИН ЗАПАЛИ КОЛАТА НА БАЩА СИ ,СЪСЕД ГРЪМНАЛ ПО СЪСЕД А СИ ЧЕ МУ СВЕТИЛ ПРОЗОРЕЦА Е ИМА И ОЩЕ АМА МИ ДОЙДЕ В ПОВЕЧЕ ТАКА ЧЕ НЕ РАЗБРАХ КОГО СА ХВАНАЛИ И КОГА МОЖЕ БИ В СЪНЯ СИ ИЛИ ПЪК В МЕЧТИТЕ
53
0
 
1
 
! Отговори
shumaher преди 11 години
a ceco kradeco koga shte bade arestyvan....dnes bg nqma li drygi *** tshe mi pisna da gledam i slysham maloymnici
52
0
 
2
 
! Отговори
cas преди 11 години
-------цуркооо ,коледа мина ,а и кои ти вярва ,че сдаваш зор бе ***.
51
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Всичко в Бе-геТОТО ,опира до Бг-Съд. система ,....а там има само три ТЕРМИНА ----СПОРАЗУМЕНИЕ,ИЗВИНЕНИЕ и УСЛОВНО ,.......САМО ЗА ТЕЖКИТЕ БАРОВСКИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ!
50
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Първо арестувайте мафията която управлява България- Тройката- ББ ЦЦ, ДС
49
0
 
1
 
! Отговори
U-2 преди 11 години
Престъпниците трябва да се арестуват, но и да се осъждат. Оказва се , че в нашата мила родина това е избирателно . Какво става с В.Златев, с Маргините и т.н.?! Всичко е пълен фарс. Хората обаче нема да го търпят това повече. На всички им писна от тарикати и престъпници.
48
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
бръмчете си вие, а фидоска се здобила с казино"сезам" в плевен...
47
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
То след ареста може да ги задържи за повече време само прокурор и съд. Не му търсете кусури на МВР там дето не му е проблема....
46
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
i ytre sytrinta ga gi pysnete .
45
1
 
1
 
! Отговори
Пунлично обяви преди 11 години
Цветанов казва на престъпниците ,коя вечер ще ги арестува ?
44
0
 
1
 
! Отговори
23 години преди 11 години
Разпусната държава !
43
0
 
1
 
! Отговори
гербер преди 11 години
кви арести ,бе .пичовете обраха общинска банка в Бургас ,като по учебник ,ФИЗКУЛТ ,УРА,УРА,УРА
42
0
 
2
 
! Отговори
Обикновен Човек преди 11 години
Коментарите са потресаващи.
41
1
 
4
 
! Отговори
Дон Корлеоне преди 11 години
И настана вечер Цветанов излезе кого ли таз вечер да прибереме като всички за мене и Бойко работят утре приходи ще паднат а избори идат но няма как душа не трае сеир да има.
40
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Цеци, бегай да си чистиш кабинета, че може да "намериш" газов пистолет в някое от кашончетата, които ти домъкна Дидо Бърната преди Коледа!
39
0
 
4
 
! Отговори
Николов преди 11 години
Да отивам да се крия.Уникално *** човек е тоя ако е казал такова нещо.
38
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
лица, свързани с тежки престъпления? На първо четене се сещам за един наскоро споменат от съда в Стразбург, ББ май са му инициалите. А, и за един с инициали ЦЦ който обича апартаментите и четенето на СРСта от народното сзбрание и пред телевизийте...
37
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кодовото име ще е П.Е.Д.Е.Р.У.Н.Г.Е.Л.
36
0
 
1
 
! Отговори
дядо преди 11 години
ей тоя референдум ще изчерпи всичките им пиар акциипочна се с доган /нали ДПС са с турция и не подкрепят строежа на АЕЦ/ и сега с престъпниците - готови са чакат петък вечерДПС и ГЕРБ се съюзници защитаващи интересите на Турция и САщможе и голи да тръгнат по улиците само и само народа да не ходи на референдумаами тях да гледа - айде народе
35
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Пак обещания