Албанци използват бебе за прикритие на наркотрафик

Те са задържани с над 30 кг марихуана
21 мар 2013 16:05,
10
Албанци използват бебе за прикритие на наркотрафик
Снимка: Агенция "Митници"

Митнически служители на ГКПП "Гюешево" са разкрили фрапиращ случай на използване на бебе за прикритие на наркотрафик, съобщават от пресцентъра на Агенция "Митници".

Вчера вечерта служителите на митническия пункт са открили над 30 кг марихуана, укрита в тайници на лек автомобил с албанска регистрация.

Освен възрастните пътници, в колата е пътувало и момиченце на по-малко от 2 години. Суетенето около бебето е трябвало да отклони вниманието на митническите служители и да съкрати времето за проверка на колата. Въпреки това обаче автомобилът е проверен с митничарско куче, което е открило укритата дрога.

По случая са задържани двама албански граждани. Образувано е досъдебно производство.

Това е пореден случай на използване на дете в схема с трафик на наркотици и втори само за последните четири месеца. Най-фрапиращо във вчерашния случай обаче е опитът за използването на бебе, коментират експерти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
2
 
! Отговори
Коци преди 11 години
До ТракиецДа ти е.. тракиец и твоите брат
8
1
 
10
 
! Отговори
до ТРАКИЕЦ преди 11 години
Какви братя може да ни бъдат тези *** , определено не те разбирам. Работил съм 8г. в Гърция и с албанци много често , определено не намирам нищо братско в тях. Албанците са мюслеми , родени са ***-психопати. Не ни побратимявай с такива *** моля.
7
1
 
1
 
! Отговори
До ТРаКиЕЦ преди 11 години
Абе незнам какъв си тоест знам , но не искам да обиждам ! За6то не се хванете с братята илари и 6иптари не си основете не6то и по дале4е от границите на България , но без изто4на Македония ,4е стана БОЙ !
6
1
 
5
 
! Отговори
ХА ХА ХА преди 11 години
ислям
5
1
 
0
 
! Отговори
tapaci преди 11 години
tapacite da biaha slojili edin doberman v kolata sme6nici:)
4
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен 3Не 30 грама, бе, чиляк, много си разсеян! 30 килограма са намерили.
3
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Е, какво толкова са му използвали!? От прочетеното очаквах на науча, че едва ли не са използвали бебето за муле.А то какво - 30 грама марихуана, а бебето просто се е возело в колата с цел разсейване.Голяма драма!
2
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А ето един истински случай!В самолет се качва жена с бебе,като слиза я извикват за проверка и се оказва,че бебето е мъртво\със зашит в тялото му хероин\Стюардесата и направило впечатление,че през целият път,тая майка нито веднъж не нахранила бебо ,нито го преповила!
1
14
 
4
 
! Отговори
ТРАКИЕЦ преди 11 години
НИКОЙ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ БЪЗИКА С БРАТЯТА ИЛИРИ!!!!!