Белезници за трима, обирали квартири на почиващи в Приморско

Бандата извършила 13 кражби на вещи и пари от летовници
2
Белезници за трима, обирали квартири на почиващи в Приморско
Крадците са действали на територията на Приморско. Снимка: Булфото

Полицията задържа извършителите на серия кражби в района на Приморско, съобщават от МВР. Крадците прониквали в квартирите на летовниците през незатворени балконски врати и прозорци.

За около десетина дни - от края на юли до 6 август, в полицията са регистрирани поредица кражби на вещи от летовници в Приморско, ММЦ - Приморско и Китен.

След проведено разследване полицаи от районното управление и от ОДМВР-Бургас установили и задържани извършителите  - Г.Г. /25 г./ и 28-годишната Г.В., и двамата от Бургас. По-късно към тях се присъединил още един бургазлия – 29-годишният П.Г.

Изяснено е, че  тримата са извършили общо 13 кражби на вещи и пари от почиващи, настанени в близките курорти. Набезите те предприемали по един и същи начин  - като прониквали в квартирите на летовниците през незатворени балконски врати или прозорци.

Бургазлиите направили пълни самопризнания, като част от откраднатите вещите са намерени и иззети.

Междувременно станало ясно, че 28-годишната Г.В. е търсена, за да изтърпи присъда от три години и един месец лишаване от свобода за извършени кражби. След задържането й тя е приведена в Сливенския затвор.

Служители на РУП-Приморско продължават работата за документиране на цялостната им престъпна дейност и изземването на останалите отнети вещи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: КитенПриморскокражби
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
0
 
! Отговори
vvvvvvvvvvvv преди 10 години
sega ostava i da dokajat 4e te sa izvarshitelite za6toto e mnogo lesno da hvanesh za 1 krajba i da prepi6e6 o6te 10-15 taka si izbarsvat racete
1
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Понеже спряха форумите-тук ще напиша-Бойко все повече взе да прави грешки-Първата, че сдаде властта-за някяква кръв от поставено лице на Станишев-Втората-да прикани Кунева за обединение против БСП и ДПС. Като взе властта -снима с хеликоптер имотите на ***-и какво стана -нищо. Станишев гея на летището каза ,че властта ще я вземат по други начини-от Бойкова страна -нищо. Като си полицай толкова ли не ти стана на ясно нещата бе Бойко.