Около 15 000 лв. са откраднати при обир в столицата

Нападателите са напръскали с газ двама служители
Обновена: 13 юни 2014 19:01 | 13 юни 2014 18:56, Анисия Иванова
15
Около 15 000 лв. са откраднати при обир в столицата
Снимка, архив Булфото

Около 15 000 лева са откраднати зад жилищен блок, близо до банков клон в столичния квартал Младост - 2, предаде БНР. Сигналът е получен малко преди 17 ч.

Двама служители на частна фирма, които трябвало да внесат парите в банката, са били пресрещнати от двама мъже, които ги напръскали с невропапалитичен спрей и взели торбата им, в която се е намирала въпросната сумата. След това нападателите побегнали.

Единият нападател е изтървал пистолет.

Районът е отцепен от полицията. Разпитват се потенциални очевидци. Извършителите се издирват. Нападнатите са в добро състояние и са освободени за лечение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още по темата: МВРобирстолицата
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
5
 
! Отговори
Станишев преди 9 години
Спокойно бе!Това са наглите 15/15 които ми събират пари за билет за Масква.И аз отивам при Дянков да оправим батака на другаря Путин с Украйна и южен паток,а и АЕЦ Беляне.
6
4
 
1
 
! Отговори
АНОНИМНА преди 9 години
ЗА 11. СТИГА СИ ПИТАЛ ХУБАВО ЛИ Е УПРАВЛЕНИЕТО НА ОРЕШАРСКИ..? КАТО НЕ ТИ ПОНАСЯ ИЗНЕСИ СЕ. СИГУРНО Е ПО- ХУБАВО ОТ ДРУГИТЕ ЩОМ СЕ МЪЧАТ ДА ГО СВАЛЯТ И ОЩЕ НЕ МОГАТ. ИМАШЕ ЕДИН " ЮНАК" КОЙТО СЕ ОПИТА ДА СЪБОРИ МАВЗОЛЕЯ НА ГЕОРГИ ДИМИТРОВ ЦЕЛИ СЕДЕМ ПЪТИ И ПАК НЕ УСПЯ. ПАК ДРУГИ МУ СВЪРШИХА РАБОТАТА. И ОТ ТОГАВА СЕ ПОКРИ ТА НЕ СЕ И ЧУВА ВЪОБЩЕ. СТИГА СТЕ ПИТАЛИ . СЛЕПИ ЛИ СТЕ?!!!!!!
5
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хубаво е управлението на Орешарски, а?
4
5
 
13
 
! Отговори
прокурор-пенсионер преди 9 години
Ето и поредното доказателство затова , че Ц.Цветанов е бил прав. В съдебната система има огромна корупция , а няма нито един осъден. Сега търсят под вола теле за да го осъдят защото той единствен им разбърка корупционите схеми. Ако има няколко министри като Цветанов в България ще има ред и законност. Това го казвам съвсем не като политическо говорене , а като човек като всички Българи.
3
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Де ге овчев да ги респектира!
2
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Наблюдава се едно особено явление. Всекидневно ъъъъ примерните граждани се изтрепват, пребиват и осакатяват помежду си за най-дребни проблеми, а пък когато става дума за обир (и то въоръжен) нападателите са свръхмилостиви и човеколюбиви и не нараняват ни най-малко потърпевшите...Ще кажеш, че нападателите и жертвите играят от един отбор. Както си е в действителност.Търсете парите при подложените на лечение- 99% вероятност
1
1
 
17
 
! Отговори
кой? преди 9 години
невроПаПалитичен? Ко??