Разбиха група за рекет, пробвала се и да убива

Бандата е действала в Пловдивско, очакват се подробности
27 яну 2015 08:16,
18
Разбиха група за рекет, пробвала се и да убива
Снимка: архив Булфото

В Пловдивско е разкрита и неутрализирана престъпна група, съпричастна към тежки криминални престъпления, опит за убийство, палежи и други силови методи за уреждане на взаимоотношения, съобщи БНР.

Още по темата
Повече подробности за акцията ще бъде съобщена по-късно на  пресконференция  в Пловдив. В нея ще участват главният секретар на МВР Светлозар Лазаров и окръжния прокурор Румен Попов.

Това е поредната престъпна група, която полицията разкрива в последните дни. Преди седмици беше неутрализирана банда за убийства в София, а в неделя бе съобщено, че е разбита групата на Черния Роди от Варна. Тя е обвинена за показните убийства на бизнесмена Борислав Манджуков и семейство Дамянови в София.

Разкриването на престъпните групи беше предшествано от призив на премиера Бойко Борисов работата по поръчковите убийства да се засили.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
нали гл.секретар е същия който беше при Йовчев ама нямаше кой да го кара да работи
8
0
 
2
 
! Отговори
ген.Луков преди 9 години
Мдааа....И по време на оперативната разработка се лее кръв,режат се уши,чупят се крака....Хвала на такава полиция-защитник на хората,пазител на ценносги и прочие благородни деяния.Хеле пък на наредителя им....Пфу...
7
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нали в предишния си мандат ГЕРБ обявиха, че са видяли сметката на престъпността? Кога са казвали истината - тогава или сега?
6
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
тоя черния роди щели да го съдят за незнам си какво си. евала почивка,само дето тоя бил в тайланд ли,в доминика ли никой не знае.той човека бегал преди няколко години нашите сега ще го съдят.тези дето още са тук не могат да ги приберат та този ли.скоро ще почнат да съдят дядо мраз,великденскиа заек,батман и други имагинарни образи
5
1
 
18
 
! Отговори
Никой преди 9 години
Разбили са ги - хубаво. Сега въпроса е условна присъда или пробация ще им дадат? А дали ще намерят "неоспорими" доказателства?
4
2
 
22
 
! Отговори
БРАННИК преди 9 години
Разбили били, те са си ортаци повечето. Ти мене, аз тебе, все едно не се знае. Разбили са народните представи за дълг и чест, само това са разбили.
3
14
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Псувайте *** червени, знам че много ви е яд, вижда се. Виете на умряло.
2
4
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пак се почна с театрите.А реалните престъпници който са за доживотен затвор си живеят най спокойно и ходят да спят в парламента.А какво стана с Цветанов поредно обвинение дела а все още не е осъден няма присъда няма нищо, и така и ще си остане.Докато не се изловят тия в парламента всичко друго е театър и разчистване на територия.Намести ли се няколко сводника, наркотрафиканта и др. *** в парламента и елиминират конкуренцията си.И простия народ седи и се кефи и си мисли че нещо се променя.
1
12
 
25
 
! Отговори
Vas преди 9 години
Браво Евала на любимият вож - реши и хвана вси1ките бандити - бравоооо