Убиецът на момчето край Пасарел - заможен и агресивен

Детето е обезобразено вероятно от близък човек
Обновена: 22 мар 2015 22:12 | 22 мар 2015 20:13, Камелия Цветанова
111
Убиецът на момчето край Пасарел - заможен и агресивен
Фоторобот на детето. Източник: МВР

Самоличността на намереното край Пасарел мъртво дете все още не е установена.

Още по темата
Причините за това са три. Момчето може да е от чужбина, а куфарът да пренесен през границата.  Възможно е да е от социален дом и служителите да не смеят да признаят изчезването му. Третата и най-вероятна версия е, че става дума за дете от проблемно семейство. Това са хипотезите на един от най-добрите профайлъри у нас - професорът в Академията на МВР Бойко Ганчевски.

Намереното в куфар момче е убито другаде, сигурен е той.

Детето е удряно и неслучайно полицията не публикува снимка, а само фоторобот.

„Детето е с психични отклонения и по-скоро с известна дебилност. Обезобразяването означава, че е извършено от близък човек, който вероятно не е могъл да преживее травмата от гледането на това дете или от даването му в детска градина”, заяви проф. Ганчевски по bTV.

По думите му следите от насилие по детето говорят за това, че извършителят е мъж.

Според проф. Ганчевски вероятно става дума за около 40-годишен, заможен и агресивен мъж.

„Заможен, защото той има автомобил, защото куфарът, който е намерен, е от луксозен тип, който говори не за клошар, а за извършител, който има материално положение”, обяснява специалистът.

Бившият шеф на криминалните психолози в МВР съветва колегите си да търсят извършите в списъка на рецидивистите.

„Правоохранителните органи са длъжни в рамките на много кратко време да разкрият това много тежко престъпление, защото при неразкриване, може да се появят и други психотични лица, които да извършат и други подобни деяния, тоест да се получи така нареченото копирано поведение“, предупреждава професорът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


111
Още по темата: детеубиецПасарел
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
0
 
3
 
! Отговори
до 88 преди 9 години
Вродените заболявания могат да се разпознаят при аутопсията.При вродената дебилност освен психически има и физиологични промени които могат да се разпознаят при аутопсия.
68
0
 
1
 
! Отговори
до 73 онбашията преди 9 години
Малката присъда за убийство на НОВОРОДЕНО ''с чудовищен вид'' се отнася САМО за извършител МАЙКАТА и само за период от ЧАСОВЕ докато е още в слвдродилен стрес.Мъжаги тука не играят.Някой,колкото и мъжага да се прави,не може да оправи всичко около себе си.
67
0
 
7
 
! Отговори
за 70 преди 9 години
Не беше майката! Беше мафиотска история. Тя стана изкупителната жертва. Спешно трябваше виновник, иначе правителството на Костов падаше същия ден.
66
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Детето е с психични отклонения и по-скоро с известна дебилност.--------------Това е интересно становище. Знае ли се кое е детето или не?
65
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Julis Защо с труп през границата? Преминаваш като семейство с детето си, после обаче това дете е вече в тежест и го премахваш. Както експерти говорят за вероятни джихадисти сред бежанците, това е вероятна хипотеза...Но каквато и да е истината, фактът е достатъчно шокиращ, а да убиеш дете, трябва да си психопат, опериран от съвест и емпатия.
64
1
 
1
 
! Отговори
вере преди 9 години
До Членска карта 7секта?
63
0
 
5
 
! Отговори
еее преди 9 години
До Анонименако беше така, как Европа не се самоизяде през вековете?
62
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Така е в САЩ, свиквайте, скоро и тук ще стане така, ще плъзнат и серийни убийци, ще има и канибализъм, защото народа е гладен, ще оцеляват само най-приспособимите.
61
0
 
1
 
! Отговори
не преди 9 години
До Крайне е вярно
60
2
 
9
 
! Отговори
Neli, 43 преди 9 години
DETETO SE OBICHA PO EDIN I SASHTI NACHIN, NEZAVISIMO DALI E UMSTVENO NEDORAZVITO ILI SAS SINDROM NA DAUN. NE SI I POMISLIAYTE, CHE KATO NE E BILO "BARZO RAZVIVASHTO SE" DETETO E BILO OBICHANO PO-MALKO. EDNAKVO E. SAMO, CHE VSICHKO TOVA VAJI ZA NORMALNITE RODITELI, NE ZA *** I MALOUMNITSITE.
59
1
 
5
 
! Отговори
Neli, 43 преди 9 години
PUBLIKUVAYTE SNIMKA NA KUFARA!!! MOJE NIAKOI DA RAZPOZNAE KUFARA!!!
58
6
 
1
 
! Отговори
онбашията преди 9 години
До Julisами ето, виждаш ли. ще ставаме повече както изглежда, докато вие интелектуалците си пропилявате живота в зубрене и кариера
57
1
 
20
 
! Отговори
Julis преди 9 години
До Сидни АвстралиятаАбе на вас в психиатричното кой ви дава достъп до интернет. Още вчера ти казах бъди примерен психопат, зарежи го този форум и отивай да си пишеш мемоарите с кръв и фекалии по стените!
56
2
 
38
 
! Отговори
Julis преди 9 години
Само аз ли смятам, че преминаването на границата с труп в багажника е почти абсурдна хипотеза ?!
55
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Чрез ДНК проба може да се установи от какъв етнос е детето. Може да са влезли с него в страната за алиби, но после вече е било неудобно. Само хипотеза....
54
1
 
9
 
! Отговори
Julis преди 9 години
до ОнбашиятаЗначи си се метнал на баща си, очевидно и той не е бил от онези "мъжаги" и е решил да отгледа дебилното си дете.
53
15
 
4
 
! Отговори
онбашията преди 9 години
в закона убийството на новородено с "чудовищен вид" се наказва с девет месеца условна, понеже е писан преди времената на кончита вурст. с дебилчетата обаче е по-сложно, човек се привързва преди да разбере че детето не е в ред и само най-коравите мъжаги са способни да постъпят както трябва. аз не съм от тях, ако имам *** ще го гледам, но знам че това е перверзията на днешното време. и понеже не харесвам хората дето си мислят че знаят кое е правилно, пожелавам им на всички тях едно такова дете
52
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Щом имам някаква кола и съм използвал "луксозен" куфар, съм заможен!!! Супер *** умозаключения.
51
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До сега в цялата история на мвр няма убиец или издирван да е намерен с помоща на фото робот.Като гледам картинката и чета какви глупости са писали ми става ясно защо...
50
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ako roditelite sa se razveli, vazmojno e ba6tata da e vzel deteto v Egiped, no to e nastoqvalo da se varne pri maika si v BG, zatova toi go e ubil i izpratil kufara po nqkoi kamion patuva6t do BG, kato e zapla6il maikata da ne razkriva slu4aq.Tova 5 godi6no dete moje da e brat4e na 8-godi6nata iz4eznalo mom4ence