Масов арест на бежанци в Столипиново

В групата има само млади мъже
2 ное 2015 09:17,
19
Масов арест на бежанци в Столипиново
Снимка: архив, Булфото

Арести бяха извършени в Столипиново. След акция на Криминална полиция и ДАНС бяха задържани 20 бежанци, предаде репортер на Dnes.bg.

Униформените служители с качулки на главите нахлуха в квартала по тъмно. Те са действали по сигнал за бежанци, които са влезли нелегално в страната и са намерили убежище в гетото.  Блокирани бяха част от улиците в ромския квартал. Задържани са около 20 души.

Те са били прехвърлени от трафиканти, като целта им била да бъдат транспортирани до Западна Европа. В групата има само млади мъже, като тепърва ще се уточнява произходът им.

По първоначални данни те са афганистанци. Всеки от задържаните ще бъде щателно проверен, тъй като има вероятност сред тях да има хора, принадлежали към терористични организации.

Точно преди година в гетото бяха задържани 19 нелегални емигранти от Сирия и Афганистан.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още по темата: столипиновобежанци
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
МНОГО МОЛЯ ВСИЧКИ МЕДИИ ДА НЕ ИЗПОЛЗВАТ ОПРЕДЕЛЕНИЕТО "БЕЖАНЕЦ" В СЛУЧАИ, В КОИТО ЯВНО НЕ СТАВА ВЪПРОС ЗА ПОДОБНИ ХОРА. В СТАТИЯТА ЯСНО ПИШЕ, ЧЕ ТОВА СА ХОРА, НЕЛЕГАЛНО ПРЕБИВАВАЩИ В СТРАНАТА НИ И НЯМАЩИ БЕЖАНСКИ СТАТУТ.ТОВА СА ХОРА, ИЗВЪРШИЛИ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ОЩЕ С ФАКТА НА НЕЛЕГАЛНОТО ПРЕМИНАВАНЕ НА ГРАНИЦАТА НИ, ХОРА, КОИТО ЯВНО НЕ ЖЕЛАЯТ БЪЛГАРСКИТЕ ЗАКОНИ, КРИЕЩИ СЕ ОТ БЪЛГАРСКИТЕ ВЛАСТИ, КОИТО НЯМАТ НАМЕРЕНИЕ ДА ТЪРСЯТ БЕЖАНСКИ СТАТУТ, НАЙ-ВЕРОЯТНО ПОРАДИ ПРЕСТЪПНИТЕ ИМ ЦЕЛИ И НАМЕРЕНИЯ.
10
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
По какво ги познаха,столипинчетата ли ги посочиха като по свои не лаят настървено в махалата и веднага дежурното афганистанци щот от там трябвало да дойдат,що къде е политико-икономическата-обществена обосновка,що ония двамата тръгнаха ли на някъде,ами пратете ги при третия дето плаща за да са тук с приема на глава от вашта страна,или накратко на три букви щот просто след това минимум двойно ще ви излезат,а дотогава разни ще ви четкат по рамо заради двойната игра,вси нестават за боровинкоберачи.
9
1
 
8
 
! Отговори
Гневен българин преди 8 години
Арестувайте и 30- 40 субекта от "местното" население.После само ще кажете,че не сте ги различили от нелегалите,но така ще осигурите една седмица спокойствие на българите и ще има по-малко новини са "беритба".Това си е идея-ловят джипсита и винаги могат да минат с оправданието,че не са ги различили от пришълците.Така ще думнат два заедна с един изстрел.
8
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
е, какво излиза? ако ще се остава в българия - само столипиново става?! какво ни казва това за природата на "бежанците"?
7
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Как са ги разпознали? :)
6
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Кога Европа ще търпи простотиите на една изкукуригала бабичка? Това са дезертьори, които не искат да се бият за свободата на държавата си. Ей това са те.
5
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
арестували са 20, а са пропуснати да минат през наша територия 2000. също не е ясно колко са останали тук в гетата и по джамиите с намерение да правят зулуми. голяма пародия са тия акции.
4
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"самио млади мъже" - а здрасти. Само не е ясно защо ги наричате "бежанци", като те НЕ СА ТАКИВА! Това са икономически мигранти или износ на терористи в Европа!
3
3
 
33
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
бежанците заедно с ятаците обратно към пустинята
2
2
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да вивите кои са ятаците на главорезите. Развъждате ги като гласоподаватели и не мислите за главите на децата и внуците си. Алчността за краажба ще ви излезне през носа.
1
2
 
57
 
! Отговори
Балканджия преди 8 години
И бежанците от Индия да не забравите!