Сирийски бежанец отхапа ухото на българин

В яростта си нашенецът взел нож и намушкал чужденеца
15 мар 2016 13:37,
125
Сирийски бежанец отхапа ухото на българин
Снимка: Булфото, архив

Сирийски бежанец е отхапал ухото на българин, който пък му отвърнал като го намушкал с нож.

До кървавия инцидент се стигнало след сбиване в столичния квартал "Модерно предградие".

Между мъжете възникнал скандал на расова основа и преминал в саморазправа, разказват очевидци, цитирани от вестник "Телеграф".

Докато полицията пристигне на мястото, един от сирийските бежанци успял да отхапе ухото на българина.

В яростта си раненият извадил нож и го наръгал в корема.

Разследването по случая продължава. И двамата мъже са в болница. Засега се работи по версия за провокация от страна на българската компания.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
1
 
10
 
! Отговори
88 преди 8 години
"Засега се работи по версия за провокация от страна на българската компания." - Има хас пък да се работи по друга версия. Винаги българинът е виновен, че дръзнал да се защити срещу напастта на дивите питекантропи. Винаги само белият човек е расист. Жалко че не го е заклал. Като отидеш на чужда земя, ще уважаваш местните хора, закони и традиции, а няма да отхапваш уши като бясно куче. Поредното доказателство за това защо са тук и какво представляват. Правете си извода, утре ще сте вие.
53
34
 
4
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯ преди 8 години
МЪЖЕТЕ СЕ БИЯТ С РЪЦЕ ,КРАКА ,ГЛАВА, ЗЪБИ И ВСИЧКО КОЕТО ИМАТ В ТЯЛОТО СИ ! А НЕКАДЪРНИЦИТЕ ВАДЯТ НОЖ ,ТОЕСТ ПРЕДИЗВИКВАТ СКАНДАЛ И КАТО ВИДЯТ ДЕБЕЛИЯ КРАЙ ,ВАДЯТ НОЖ
52
1
 
10
 
! Отговори
Българин преди 8 години
До AnonimenСАМО СМЪРТ !!!!
51
48
 
8
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯ преди 8 години
Между мъжете възникнал скандал на расова основа и преминал в саморазправаСЪВСЕМ ЯСНО Е КОЙ Е ПРЕДИЗВИКАЛ СКАНДАЛА ! ДОКАТО ЖИВЕЕХ В БЪЛГАРИЯ И НА МЕНЕ МИ СЕ Е СЛУЧВАЛО ДА ПОНАТУПАМ НЯКОЙ БЪЛГАРИН КОЙТО НЕ СИ ЗНАЕ МЯРКАТА НА УСТАТА И ЕЗИКА
50
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Разбира се, че е било от страна на българина. Има си хас да признаят, че мигрантите са расисти.
49
6
 
30
 
! Отговори
Смърт за арабелите! преди 8 години
Смърт за арабите! Да им направим положението по лошо отколкото в Сирия та да не идват тук мамицата им цръна! На колци да ги набием!
48
8
 
5
 
! Отговори
на българин или шоп преди 8 години
е отхапал ухото
47
3
 
36
 
! Отговори
светльо преди 8 години
До Ха,ха,хаааааааа...какво ти е смешно бе,откъде знаеш каква е причината за инцидента ? Ако ти отхапят ухото ти ще му се усмихваш ли ? И какво общо има тук комунизма и социализма? *** !
46
1
 
11
 
! Отговори
муспи преди 8 години
И все пак, да се убиват диваци няма смисъл, даже да ги избием всичките и то въпреки защитата на техните полиция и Боко, защото те са милиарди и пак ще напълнят България. А ако само се започне избиването на евреи, тази *** ще се разбяга!
45
41
 
5
 
! Отговори
Александър преди 8 години
Група гамени са нападнали бежанец, той се защитил, а те са го наръгали с нож в корема.
44
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това при Ромите го има от 100-ци години по нашите Земи , нищо ново
43
4
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ами полицаите що си търсят заплатите и пенсиите от данъците на българите. Да си ги търсят от бежанците и ромите. И без това само им прикриват престъпленията, т.е. реано си работят за тях.
42
6
 
76
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако нямаше бежанци у нас, нямаше да се стигне до тоя сакатлък. Вън бежанците от България!!!
41
2
 
53
 
! Отговори
<><> преди 8 години
А то оставаше и провокацията да е от страна на милите мигранти .....вече човек да се смее ли да плаче ли не знам но знам само едно ! БРАВО НА НАШЕТО МОМЧЕ ! И на мене един талибанин да ми отхапе ухото ще го .........................
40
1
 
39
 
! Отговори
ПАЗАРДЖИК преди 8 години
в бг сме свикнали от детсво да обиждме малцинствата и малцинствата свикнаха на тези обиди но арибина не е свикнал да го обиждат етнически ето и резултат.като не ви харесват арабите върнете ги обратно
39
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Malko mu e noja na tozi ***!!!
38
24
 
11
 
! Отговори
Ха,ха,хаааааааа... преди 8 години
КВО СЕ ЧУДИТЕ ...???ЕДИНИЯ Е ЖИВЯЛ ---ПРИ "РЕАЛНИЯ СОЦИАЛИЗЪМ"...другия при-- "АРАБСКИЯ СОЦИАЛИЗЪМ"...ха,хаааТАКА СА НАУЧЕНИ ХОРАТА ----ЕДИНИЯ ДА БИЕ И РЪГА.....ДРУГИЯ ДА ХАПЕ КАТО КУЧЕ.......!!!!!!!ТАКА ЗАПОЧВА И ЗАВЪРШВА---ВСЕКИ "КОМУНИЗЪМ"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
37
4
 
63
 
! Отговори
тя преди 8 години
Пресдставете си , че "бежанец" е българин при арабите и отхапе ухо на някой арабин ,какво ще меу се случи? : заколване със сигорност!
36
2
 
34
 
! Отговори
цък преди 8 години
Мдааа.... ще става все по-весело и по весело в Резервата Бг!Скоро голямото вожд баш Буда-ла и Прецедента Пан...тоф...чеФ ще открият официално нова секция - "Човекоядец".Обещават, че до есента ще има и други подобни новооткрити секции, но засега ги пазят в тайна!!!!!!
35
0
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тези са бежанци за Турция и другите граничещи със Сирия държави. За нас са нелегални имигранти. Страшното е, че май каквото и да правят винаги ние ще сме виновни и ще бъдем "провокатори" според извратената политика днес.