Дядо ступа лекарка. Заради съседка…

Мъжът нападнал докторката в кабинета й
7 апр 2016 17:37,
25
Дядо ступа лекарка. Заради съседка…
Снимка: архив Булфото

Възрастен мъж нападна лекарка в кабинета й докато преглежда пациент.

Случката се разигра в Русе навръх днешния международен празник на здравния работник.

82-годишният мъж нахлул в кабинета на общопрактикуващия лекар д-р Сребрина Петканова и я блъснал няколко пъти, съобщи bTV.

Агресивният дядо не е пациент на д-р Петканова, но настоял лекарката веднага да попълни рецептурната книжка на негова съседка, която е на легло.

Когато мъжът нахлул в кабинета на джипито, вътре имало пациентка. Той блъснал няколко пъти докторката, след което излязъл. Лекарката и чакащите две пациентки са се заключили в кабинета за половин час.

Д-р Петканова е общопрактикуващ лекар от 16 години. Казва, че подобен случай не е имала никога досега. Въпреки това няма да подава сигнал в полицията, защото й е жал за възрастния човек.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
32
 
! Отговори
ananiza преди 8 години
Ahaaaa... sege nema romi i tai natatak.... bokluzi takiva poniari
14
4
 
32
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
хората са изнервени от скотския живот докторите да работят а не да говорят съссестрите си врели некипели хората са оставили болни на легло и се притесняват за тяхзатова е агресията
13
8
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Факта, че лекарите най-нагло въобще не виждат вината в себе си, говори, че съвсем скоро ще има и разстреляни лекари. Явно се трупа напрежение, лекари и пациенти живеят в различни светове, които съвсем скоро ще се сблъскат и тогава доста бели престилки ще слязат на земята. Чиста наука, било то логика или психология. Причини и следствия, откакто свят светува. Няма шанс за чудеса и изключения. Когато здравето стане бизнес, недоволните измамени клиенти са способни на всичко.
12
3
 
42
 
! Отговори
анонимна. преди 8 години
Бийте, бийте, идва време когато няма да има кого да биете, а на дядото няма да има и кой да му попълни смъртия акт.Защо не посегнете на адвокат, на прокурор?! Защото ще ви осъди- закона е с него , а с лекарката освен слушалката никой не я защитава защото е общопрактикуващ лекар.Мислете хора преди да посегнете
11
3
 
38
 
! Отговори
Ванката преди 8 години
Дърт ***, възпитал поколение простаци. А като почнат прегледи с палците, системата няма да допуска повече от 20 пациента на ден, ще си записваме часове за следващата сряда..., както в белите страни. Тогава ще се стреляме ли?
10
7
 
34
 
! Отговори
MAKEDON преди 8 години
Dobro e..... taka treba za doktorite, ne rabotaat, baraat mito, ako siromav ke umris duri da te pregledaat . Drug pat kaj da e i pistol ke zaigra.......
9
8
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тя знае че е виновна
8
10
 
43
 
! Отговори
До Българин! преди 8 години
Това съсловие си го заслужи. Лично аз познавам лекар, който заплаши всичките съседи, че ще ги пребие, и колегите си също. Затова не говорите, нали! Доволен съм от личния си лекар, но той е от старато поколение над 70 год. и все още е Човек. А младите 40-55 год. не могат правилна диагноза да поставят, да не говорим, че и читава операция не могат да направят. Лично аз, никога, никога няма да се лекувам при бг лекар. Взимам учебниците и сам се лекувам. Толкова сте некадърни и алчни!
7
8
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В друг сайт пациенти на тая докторка писаха каква е истината- безпардонна с пациенти, идва когато и скимне и води лични разговори с часове, докато хората я чакат, няма сестра с цел икономии, а вместо това рецепти пише мъжът и който не е лекар.... Тъй че дайте и другата гледна точка, не бързайте да я правите на герой тая. Никой не я е бил, просто на човекът му е писнало да я чака. Оснен туй като има лежащ пациент тая е длъжна да го посети вкъщи и там да му попълни книжката..
6
4
 
42
 
! Отговори
х преди 8 години
и аз като отида при личния си лекар чакам часове докато ми дойде редът, може и да е нещо дребно, ама чакаш. И на дядото сигурно му е писнало
5
3
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Днес една кифла, правеща кафета в Старбъкс, подхвърляше сламките на клиентите. Недоспала, явно не на кеф, подхвърля моля ти се.... Да я бях набила, че не знае как да се държи с клиентите? Понеже явно според вас е нормално да биеш някой, когато и двамата не сте на кеф. Малката мръхла не й се работи. Трябваше да й обърша шамар?
4
7
 
49
 
! Отговори
младежът преди 8 години
Значи това е историята на докторката, и съм сигурен че нещо не споделя. Въобще не са за съжаление докторите, като знам какво отношение имат към пациентите, някои наистина си заслужават боя
3
11
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За съжаление повечето лекари са по-големи муфти от митничари, даяджии и катаджии взети заедно. Те са по вулгарни и безкруполни от мутрите пред 90-те.За това, когато лекар ти каже: Да, осигурен си но тука трябва още нещо да платиш ...Десен прав в носа, боц между краката /при самозащита от рекет/ и ведната викаш полиция да го приберат, като долен изнудвач !
2
7
 
39
 
! Отговори
gost преди 8 години
Те са го подкарали на уволнение маи предлагам и ние да ги изволним
1
12
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
дедото не требеше да я бута а да и иступа катеричката от паяжината!