Полицаи откриха помещения за канабис в Синаговци

Имотът е обитаван от 38-годишен софиянец
4 авг 2016 14:37,
3
Полицаи откриха помещения за канабис в Синаговци
Снимка: Архив Булфото

Полицаи откриха две помещения, оборудвани за отглеждане на канабис, в имот в село Синаговци, съобщиха от полицията във Видин.

Имотът е обитаван от 38-годишен софиянец.

При проверката са намерени и иззети общо 91 броя растения, посадени в пластмасови чашки и саксии. Открити са също насаждения в двора, както и кашон със суха растителна маса. Намерени са и торови препарати за растенията.

При направения полеви наркотест растенията реагират на канабис.

По случая е образувано досъдебно производство, лицето е задържано за 24 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
После що младите, умните, кадърните бягат в друга страна да разгърнат потенциала си там, мн ясно, че не е заради криминализацията на канабиса, ами защото начина ви на мислене тук, на хората от социализма, е силно отблъскващ за родените след комунизма, които имат отворен ум и съзнание за света, за знания, за развитие, за просперитет, за нещо смислено, не мутренско, какви ще са последствията за страната от това, лека-полека се вижда какви ще са, до 20 години май я няма да я има.
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако Путин каже, всички в България ще са съгласни да се декриминализира/легализира/одобри за мед. цели както е в Канада, САЩ, Холандия, Италия, Испания, Чехия, Уругвай, Чили, Португалия, Германия, Мексико, Аржентина, Еквадор, Белгия, Швейцария и мн др., за да може хората да имат достъп до изключително полезна билка или добър опиат, от който не се умира и последствията след употребата не са толкова сериозни като от алкохола, цигарите и другите наркотици, ама тук сме винаги с 5 крачки зад другите.
1
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Канабиса е лекарство. Това няма да ви го кажат по телевизора.