Арестуваха мъж за притежание на наркотици

При проверката в дома му е открит и боен арсенал
10 фев 2020 09:18, Красимир Ангелов
4
Арестуваха мъж за притежание на наркотици
Снимка: БГНЕС

37-годишен криминално проявен мъж е задържан за притежание на голямо количество канабис и амфетамин в Бургас, съобщават от Областната дирекция на МВР.

Мъжът е арестуван на 7 февруари около 15.00 часа. Служители от 4-то Районно управление – Бургас извършили претърсване в дома му в бл. 11 в жк. "Меден Рудник", като намерили и иззели около 300 грама суха зелена растителна маса (канабис), пликче с жълтеникаво кристално вещество (амфетамин) и 12 бойни патрони от различен калибър.

Мъжът е задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
4
 
! Отговори
бай х преди 4 години
старите хора си топят краката за лек с коноп и топла вода ...има много рецепти с лекове с него , да не говорим за борбата с рака ...крайно време е да се узакони ..а милиционерете да гонят белия прах от колумбия
3
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ми те са си негови,защо го арестувате.Полицията,преди работен ден,взима лиси дозата, та на човека тревата взимат.Едно време е била официална култура.По поляните е пълно с билки.Много покачествени от всякакви хранителнидобавки.Къде ще ме хванат,че се дрогирам.
2
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако това на снимката е дрогата по която е задържан,да бъде пуснат незабаво от ареста.Вече ставате за мезе на целият цивилизован Свят с това ваше натягане.
1
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
12 патрона от различен калибър - арсенал?Че то работещите в "Арсенал" на всяка смяна си тръгват с по два джоба патрони, а по находчивите - с по една цев залепана на всеки крак с тиксо. А вие за 12 патрона припадате. Колекционирал си е човека...