Мъж получи инфаркт зад волана и катастрофира

Лекарите от Спашна помощ само са констатирали смъртта му
Обновена: 15 фев 2020 19:54 | 15 фев 2020 19:45, Камелия Цветанова
10
Мъж получи инфаркт зад волана и катастрофира
Снимка: Dnes.bg

Водач на лек автомобил е катастрофирал рано тази сутрин на улица в гр. Септември, след като е получил инфаркт, съобщи DarikNews.

Сигнал за случилото се е получен в полицейското управление малко преди 05:00 часа сутринта. Към мястото незабавно били насочени автопатрули на РУ-Септември, аварийно-спасителен екип на пожарната и "Спешна помощ".

Пристигайки, служителите установили лек автомобил, който е напуснал платното за движение, качил се е на тротоара и се е блъснал в крайпътно дърво. Медиците констатирали смъртта на водача - на 58 г. от Септември.

Трупът е транспортиран за аутопсия в отделението по съдебна медицина при МБАЛ-Пазарджик.

По първочанални данни шофьорът е загубил контрола на возилото в резултат на възникнал здравословен проблем. Според говорителя на ОДМВР-Пазарджик човекът е получил инфаркт.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: инфаркткатастрофа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
9
 
! Отговори
професор тюхчеф преди 4 години
Слушал е по радиото за поредните успехи на Лойко в областа на стабилността и просперитета и толкова добри новини са му дошли в повече
7
6
 
1
 
! Отговори
Абориген преди 4 години
Само да се знае .. за 2017, 2018 и 2019 няма нито един такъв случей в Швейцария .... какво учат техните лекари оставям на вас да предцените но не четат от нашите учебници със сигурност....
6
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Международен Шофьор съм от 1980 година тогава бях 20 годишен. Шофирал съм по 18 часа без почивка. Не чувствах никаква умора. Но когато навлязох в 50-те години при шофиране от 8 часа умората я усещах осезаемо. Има професии при които хората трябва да се пенсионират след определена възраст. Неможе да съм тиражия до 65 годишен опасно е и за мен и за останалите. Трябва да ме пенсионират на 60 щото с този тир ще избия доста народ ако недай си боже се случи нещо лошо с мен. Този и до 60 не достигна.
5
2
 
16
 
! Отговори
Ти да видиш преди 4 години
Много болнични се взимат,затова пенсиониране на 80... който стигне до там!Важно е,че " икономиката" цъфнала,а пък Радев виждал проблем?!? Да се смееш ,да плачеш ли?!?
4
0
 
18
 
! Отговори
АЙ СЕА! НАШИЯТ ПРОСТ преди 4 години
АХ, БАНКЯНСКИЯТ ПУЖАРНИКЯР НЯМА ВИНА! ТОЙ НЕ КРАДЕ ОТ МАНГИЗИТЕ ЗА МАГИСТРАЛИТЕ! ТОЙ ДАВА ОТ НЕГОВИТЕ МИЛИОНИ ЗА ПОСТРОЯВАНЕТО НА МАГИСТРАЛИТЕ.....
3
0
 
32
 
! Отговори
Баровеца-СФ преди 4 години
Ееее! Живот ли е ,чудо ли е ! Така ще си умираме зад кормилото прибирайки се или отивайки на поредната работа в милата родина България!
2
4
 
15
 
! Отговори
Щерю преди 4 години
"Лекарите от Спашна помощ" - и такава имало...
1
5
 
8
 
! Отговори
Потрес преди 4 години
На Камелия пак не й се ОПлучи