Пиян буйства и счупи врата в спешното в Радомир

Мъжът е задържан за 24 часа
13
Пиян буйства и счупи врата в спешното в Радомир
Снимка: БГНЕС

Мъж е задържан от полицията в Радомир, след като счупил стъклопакета на входната врата в Центъра за спешна помощ в Радомир, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР в Перник. Инцидентът е станал на 25 юли.

36-годишният, който бил употребил алкохол, пристигнал във филиала за преглед. Медицинският екип бил на адрес и нуждаещият се от медицинска помощ е трябвало да изчака малко. След като не бил обслужен на мига, започнал да обижда и заплашва служителката и тръгвайки си счупил стъклопакета на входната врата, а после избягал.

Органите на реда предприели незабавни оперативно-издирвателни действия и за по-малко от час мъжът бил установен и задържан за до 24 часа. Започнато е бързо производство.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още по темата: радомирспешно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Новина щеше да е ако някой си плати щетите. В Радомир го познават и трябва самите хора да не го оставят намира,докато не си оправи счупеното стъкло. Тогава ще кажем,че в този град живеят граждани, а не диваци.
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да си плати сега масрафа пияндето. Кой ще плаща стъклопакета?
5
0
 
2
 
! Отговори
Пияница преди 1 година
Не са му сипали.
4
0
 
4
 
! Отговори
Пешо бъчвата преди 1 година
еми прав е човека, и аз го разбирам. какво като е отишъл на преглед, еми не му е стигнало пиенето и си е поискал още една бутилка от пърцуцата. И като е нямало налично при лекарите, той си се ядосал на обслужването. Затова предлагам във всички болници, лекари и спешни центрове да има барче на което да има основните видове алкохол: бира няколко марки, ракия, включително и от Цар Киро (много е добра), цигари, уиски и скоч за по-префърцунените, някакви коктейли за ЛГБЛ прослойката... така де
3
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Избирателите на Боеко достигнаха нови върхове
2
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Трябваше да занесе кока на Киро, да дава подкупи на цялото МВР, да се наие и да отнесе 2 момичета и щяха да го пуснат.
1
2
 
13
 
! Отговори
Радомир преди 1 година
До АнонименВие кога за последно бяхте в Радомир? Може би никога?Съществуването на *** в даден град не трябва да води го генерализиране на цялото населено място. Простаци и простотия има и в София, Пловдив и който и да е друг град.