Прокуратурата дебне Динко да излезе от болница, за да му повдигне обвинение?

Той лежи на легло заради тромб
Обновена: 22 апр 2024 14:14 | 22 апр 2024 14:11, Нели Христова
49
Прокуратурата дебне Динко да излезе от болница, за да му повдигне обвинение?

Прокуратурата чака Динко Вълев от Ямбол, познат като ловеца на бежанци, да бъде изписан от болница, за да бъде арестуван  и да му бъде повдигнато обвинение, съобщават от "24 часа", цитирайки свои източници.

Той се разследва за участие в организирана престъпна група, която е рекетирала тираджии, ползвали се от услугата репатрация, която Вълев предлага от няколко години, разкриха запознати.

Репортерска проверка установи, че към момента Динко се намира в болница "Сърце и мозък"  в Бургас. По неофициална информация той е приет в кардиологичното отделение заради тромб.

От здравното заведение обаче не дават официална информация. Самият Динко, потърсен по телефона още в неделя, не коментира нито как е, нито къде се намира, само пожела приятен ден на репортера.

Междувременно в Ямбол вече има двама задържани, които се разследват за участие в същата организирана престъпна група, за която се разследва и популярният ловец на бежанци.

"Никой не ме издирва, в "Сърце и мозък" съм с опасност за живота", заяви преди няколко дни Динко пред бургаската медия Флагман. Това остава и последният коментар, който е направил по темата.

Преди дни в онлайн пространството се появиха твърдения, че полицията издирвала Динко за участие в организирана престъпна група, действала на територията на Ямбол в продължение на три години.

Според Трафикнюз.бг дори имало издадена заповед за ареста на Динко, но до този момент той не бил открит.

В различни медийни публикации се твърди, че Динко бил издирван, защото имало показания срещу него от лице, което вчера било задържано на територията на Ямбол. Въпросният посочил, че Господин Вълев организирал схема за изнудване на катастрофирали шофьори на тирове, в която участвали и полицаи от Ямбол. Това обаче са твърдения, без конкретни доказаталества и Динко бил издирван за разпит.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от НОТИФИКАЦИИ
Арестуваха мъж, пробол с нож свой съселянин
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
0
 
1
 
! Отговори
Глей са преди 1 седмица
По-добре човек на една заплатка, отколкото много пари и някакво подобие! Добре, че има такива индивиди, за да разберат хората, че богатството е нищо работа!
44
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Нищо няма да се случи ,ще оди по болници . Жалко ,че иде лятото,ще ми липсва паркираната гега на Динко по тротоари и озеленени площи! Минаването на червено с бясна чалга пред корнера в сл.бряг! Диче диче
43
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Защо ни занимавате с нискоразрядни хора.
42
0
 
5
 
! Отговори
Таен свидетел 6 преди 1 седмица
До ПРОКУРАТУРАТА В ЯМБОЛ... Ето го на Стойко Калудов фейсбука https://facebook/stoiko.kaludov/?locale=bg_BG - я го питайте тия коли, където ги пуска ЗА ПРОДАЖБА всеки месец, че понякога в месеца и по два пъти пуска различни коли... декларира ли пари на границата на път за Германия или тръгва с празни джобове, обира оборота от момичетата на Динко в Paradise Stuttgart, купува колата и така препира паричките. Ако господа прокурори не им повдигнете обвинение и за това, значи ги прикривате...
41
0
 
4
 
! Отговори
Таен свидетел 5 преди 1 седмица
До ПРОКУРАТУРАТА В ЯМБОЛ...... знаете ли, че шефа на следствието в Ямбол Наньо Нанев и следователя Валентин Виденов знаят че Стойко Калудов всеки месец ходи до Paradise Stuttgart - един от най-големите публични домове в Европа, обира оборота от момичетата на Динко и неговия турски партньор, купува една скъпа кола по схемата на Куката от сериала "Под прикритие" и я внася в България... тоест... Динко е шеф на ОПГ за сводничество и пране на пари... КАТО ТИЯ ДВАМАТА СЛЕДОВАТЕЛИ ГО ПРИКРИВАТ...
40
0
 
6
 
! Отговори
Таен свидетел 4 преди 1 седмица
Динко не е никакъв бизнесмен, а обикнове крадец още от малък. Прочетете тази статия за него и Стойко Калудов + още двама, как са ги арестували полицаите докато крадат коли в Бургаско https://flagman.bg/article/39749 и се сетете за видеото на Динко, в което обясняваше, как направил първия си милион .... хахаха
39
1
 
1
 
! Отговори
Хемус преди 1 седмица
Напротив!От турското посолство са се обадили ,затова Динко ще връща мангизи с лихви
38
0
 
0
 
! Отговори
незнайко преди 1 седмица
Tyi de publikuwaite,NETYRSENITE.
37
3
 
2
 
! Отговори
Сутринта преди 1 седмица
Онези в Парламента са организирана група терористи те Динко за 5-10 хиляди лева търсят!
36
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Ако е толкова болен, да му помогнат, по-бързичко, да не се мъчи човекът...
35
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Така е в провинцията. Вече 30 години си дерибействат местните феодали с комплексни бизнеси. Кражби, сводничество, присвояване. Заграбиха цели градове. Полицията ги покровителства и местната власт им козирува. Най-трагичното е че всички им се радват.
34
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Най болничавата мутра на територията от десетилетия и все го чакат!
33
3
 
4
 
! Отговори
Таен свидетел 3 преди 1 седмица
Следователно Динко е *** ШОФЬОР а не сводник Това са показанията на Живка която хем каза че няма нужда да има сводник защото в Германия проституцията е законна, хем казва, че сводника трябва да знае Немски Другата *** от Пловдив нямала нужда от съвети и в показанията си казва как Динко и бил помогнал като излязла от болницата и никога нямало да каже нещо срещу него Останалите *** които Динко закарал до Paradise Stuttgart следователят не довърши какво са казали, защото ни прекъснаха разговора
32
2
 
3
 
! Отговори
Таен свидетел 2 преди 1 седмица
Живка обаче решила да допълни показанията си за по-голяма достоверност и обяснила, че тя и няколко други нейни приятелки от Ямбол и Пловдив, помолили Динко да ги закара до Германия и по конкретно до Paradise Stuttgart, един от най-големите законни публични домове в Европа, където те щели да започват работа. Динко се съгласил и ги закарал!!! Живка обяснява също, че Динко не можел да им бъде сводник защото бил МЕГА ***, тъй като постоянно питал по пътя, какво пише на табелите в чужбина, а човек който не знае езика в Германия, няма как да им бъде сводник Следователно Динко е *** ШОФЬОР а не с
31
1
 
8
 
! Отговори
Таен свидетел ... преди 1 седмица
Завеждащ ОСлО НАНЬО НАНЕВ и следовател ВАЛЕНТИН ВИДЕНОВ са следователите от СлО в ОП Ямбол, които най-вероятно са предупредили Динко, че се канят да го арестуват, както смачкаха няколко разследвания за сводничество срещу него, водени от техни съвестни колеги ЕТО ВИ ЕДИН КОНКРЕТЕН ПРИМЕР, КОЙТО МНОГО ЛЕСНО МОЖЕ ДА БЪДЕ ПРОВЕРЕН: Следователят ВАЛЕНТИН ВИДЕНОВ смачка едно от разследванията за сводничество срещу Динко, като е посъветвал една от проститутките му Живка се казва от Ямбол, да каже че тя няма нужда от сводник в Германия, тъй като там проституцията е законна. Живка обаче решила да до
30
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Героят се оказа обикновен бандит!
29
2
 
16
 
! Отговори
българин преди 1 седмица
Че , тоя има ли мозък , бе ?!
28
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Този никога няма да го арестуват. Цял Ямбол ги е шубе от него, има да си плаща и явно е удобен на някой.
27
0
 
25
 
! Отговори
ЗАПОЗНАТ преди 1 седмица
Динко дава по 500 лв на всеки Катаджия който е изпратен на мястото на ПТП-то и му се обади да дойде и да изправи обърналия се камион . Конкуренция няма и собственика на камиона няма друг избор освен да плати над 10 хил лв за репатриране на тир. А защо Динко няма конкуренция?Върнете се в 90те години ,помислете и ще се сетите !
26
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Добре де как разни тарикати и бандити все като стане наречено все са много болни.А през другото време пращат от здраве.